Başkan Öztürk’ten mesaj var

Spor 26.09.2017 - 11:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Başkan Öztürk’ten mesaj var

Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk, Maltepespor maçının ardından yazılı bir açıklama yayımladı.

Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk, Maltepespor maçının ardından yazılı bir açıklama yayımladı. Başkan Öztürk, kendilerini en iyi şekilde ağırlayan Maltepespor camiasına ve Gebze’nin yerel basın mensuplarına teşekkür etti. Gebzespor camiasına da önemli mesajlar veren Öztürk ayrıca protokol tribününde ve oturma planlaması ile ilgili bazı kararlar aldıklarını belirtti. İŞTE O AÇIKLAMA: Spor Kamuoyuna ve Gebze Kamuoyuna Duyurulur; Çok Değerli Gebzespor Sevdalıları, Yaklaşık 3 ay önce İlker Çakır’dan devr almış olduğum, bu kıymetli görevi, 3 aydır yoğun bir çaba harcayarak en güzel şekilde yürütmeye çalışmaktayız.  Çok Kıymetli Sporseverler,  Göreve gelir gelmez Teknik ekibin oluşması, takıma yeni sporcuların kazandırılması, takıma uygun bir çalışma ortamı hazırlanması noktasında çok yoğun çaba sarf ettiğimizi belirtmek isterim. Yönetimimiz, Teknik ekibimiz,Sporcularımız yoğun bir çalışma yaparak ligin başlamasını bekliyorduk. Lige hayırlısıyla 23.09.2017 Cumartesi günü Maltepe Deplasmanında başlamış bulunmaktayız. Müsabakanın hakeminin kötü bir yönetim sergilemesine rağmen, bir oyuncumuza kırmızı kart göstererek bizi eksik bırakmasına rağmen, futbolcularımızın büyük gayretiyle Maltepe gibi önemli bir deplasmandan 3 puanla ayrılmayı başardık. Bizi orada ağırlayan ve misafir eden başta Maltepespor Kulüp Başkanı olmak üzere, Maltepe yönetimine, Emniyet Mensuplarına, Maltepe İlçe Spor çalışanlarına teşekkür ediyorum.  2. maçımızı 1 Ekim 2017 Pazar Günü saat 15.00 Gebze Alaettin Kurt Stadında Kartal Bulvarspor ile oynayacağız. Bu önemli maç arifesinde Gebze İlçe Spor Müdürlüğü ile görüşerek bazı kararlar almış bulunmaktayız. Bu kararların uygulanması noktasında sizlerden destek ve anlayış bekliyoruz. Bu çerçevede; 1- Protokol Tribün girişleri, protokole mensup insanlar haricinde kulübümüz tarafından bastırılan VIP Tribün kartı ile girilecek olup başka türlü İlçe Spor Müdürlüğü görevlileri protokol tribününe seyirci almayacaktır.  2- Protokol tribünün sağ ve sol tarafı olan numaralı tribün yine kulübümüz tarafından bastırılan kombine kartlarla giriş yapılacaktır. Ayrıca bilet satılmayacak numaralı tribün kartı olmayanlar o tribünlere giremeyecektir.  3- Maraton tribünü bu sezon ücretsiz olduğunu bildirir, maraton tribünü için herhangi bir bilet satılmayacağını sporseverlere bildirmek isteriz.  Ayrıca, şehit ve gazi ailelerine ve onların yakınlarını protokol tribününde kulübümüz misafiri olarak ağırlayacağımızı ifade etmek istiyorum.  2017 – 2018 futbol sezonunun kulübümüz için, Gebze’miz için, taraftarımız için, spor camiası için, hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor. Ayrıca bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan özellikle Maltepespor müsabakasının Gebze’deki sporseverlere aktarılmasında büyük gayret ve çalışma örneği gösteren basın mensubu arkadaşlarıma ve dostlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum.  GEBZESPOR KULÜP BAŞKANI  YUSUF İZZETTİN ÖZTÜRK
Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk, Maltepespor maçının ardından yazılı bir açıklama yayımladı.

Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk, Maltepespor maçının ardından yazılı bir açıklama yayımladı. Başkan Öztürk, kendilerini en iyi şekilde ağırlayan Maltepespor camiasına ve Gebze’nin yerel basın mensuplarına teşekkür etti. Gebzespor camiasına da önemli mesajlar veren Öztürk ayrıca protokol tribününde ve oturma planlaması ile ilgili bazı kararlar aldıklarını belirtti.

İŞTE O AÇIKLAMA:

Spor Kamuoyuna ve Gebze Kamuoyuna Duyurulur;
Çok Değerli Gebzespor Sevdalıları,

Yaklaşık 3 ay önce İlker Çakır’dan devr almış olduğum, bu kıymetli görevi, 3 aydır yoğun bir çaba harcayarak en güzel şekilde yürütmeye çalışmaktayız. 

Çok Kıymetli Sporseverler, 

Göreve gelir gelmez Teknik ekibin oluşması, takıma yeni sporcuların kazandırılması, takıma uygun bir çalışma ortamı hazırlanması noktasında çok yoğun çaba sarf ettiğimizi belirtmek isterim. Yönetimimiz, Teknik ekibimiz,Sporcularımız yoğun bir çalışma yaparak ligin başlamasını bekliyorduk. Lige hayırlısıyla 23.09.2017 Cumartesi günü Maltepe Deplasmanında başlamış bulunmaktayız. Müsabakanın hakeminin kötü bir yönetim sergilemesine rağmen, bir oyuncumuza kırmızı kart göstererek bizi eksik bırakmasına rağmen, futbolcularımızın büyük gayretiyle Maltepe gibi önemli bir deplasmandan 3 puanla ayrılmayı başardık. Bizi orada ağırlayan ve misafir eden başta Maltepespor Kulüp Başkanı olmak üzere, Maltepe yönetimine, Emniyet Mensuplarına, Maltepe İlçe Spor çalışanlarına teşekkür ediyorum. 

2. maçımızı 1 Ekim 2017 Pazar Günü saat 15.00 Gebze Alaettin Kurt Stadında Kartal Bulvarspor ile oynayacağız. Bu önemli maç arifesinde Gebze İlçe Spor Müdürlüğü ile görüşerek bazı kararlar almış bulunmaktayız. Bu kararların uygulanması noktasında sizlerden destek ve anlayış bekliyoruz. Bu çerçevede;

1- Protokol Tribün girişleri, protokole mensup insanlar haricinde kulübümüz tarafından bastırılan VIP Tribün kartı ile girilecek olup başka türlü İlçe Spor Müdürlüğü görevlileri protokol tribününe seyirci almayacaktır. 
2- Protokol tribünün sağ ve sol tarafı olan numaralı tribün yine kulübümüz tarafından bastırılan kombine kartlarla giriş yapılacaktır. Ayrıca bilet satılmayacak numaralı tribün kartı olmayanlar o tribünlere giremeyecektir. 
3- Maraton tribünü bu sezon ücretsiz olduğunu bildirir, maraton tribünü için herhangi bir bilet satılmayacağını sporseverlere bildirmek isteriz. 

Ayrıca, şehit ve gazi ailelerine ve onların yakınlarını protokol tribününde kulübümüz misafiri olarak ağırlayacağımızı ifade etmek istiyorum. 

2017 – 2018 futbol sezonunun kulübümüz için, Gebze’miz için, taraftarımız için, spor camiası için, hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor. Ayrıca bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan özellikle Maltepespor müsabakasının Gebze’deki sporseverlere aktarılmasında büyük gayret ve çalışma örneği gösteren basın mensubu arkadaşlarıma ve dostlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum. 

GEBZESPOR KULÜP BAŞKANI 
YUSUF İZZETTİN ÖZTÜRK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.