Hep böyle Darıca: 2-3

Spor 29.09.2017 - 08:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Hep böyle Darıca: 2-3

SARI-YEŞİLLİLER VAN GALİBİYETİYLE ZİRVE YARIŞINA TUTUNDU

3.Lig 2. Grup’ta şampiyonluk hesapları yapan Darıca G.B, geçtiğimiz Pazar günü Kayseri Erciyes deplasmanında aldığı beraberliği Van deplasmanında telafi etti: 2-3. Halil, Cem ve Alper’in golleriyle sonuca giden sarı-yeşilliler aldığı bu galibiyetle zirve yarışına tutundu. Puanını 9’a çıkartan ekibimiz Pazar günü 10 puanlı Kasımpaşa Erok’u konuk edecek. DARICA’YA VAN MORALİ Geçtiğimiz hafta son sıradaki Kayseri Erciyes ile golsüz berabere kalarak şimşekleri üzerine çeken sarı-yeşilli oyuncular, Van gibi kritik bir deplasmanda galip gelerek kendilerini affettirdi. Saat 19.00’da başlayan karşılaşmaya iyi konsantre olan sarı-yeşilli ekibimiz 7.dakikada 1-0’ı buldu. Gol Halil Çelik imzalıydı. Van’da şuana kadar ki en iyi futbolunu sergileyen Gürses Kılıç’ın öğrencileri eline geçen fırsatları iyi değerlendirmesini bildi. 13’de kazanılan penaltıyı Cem Tosun gole çevirdi ve fark 2’ye çıktı. Oyunun hâkimiyetini tamamen eline alan Darıca G.B. 41’de Alper’le bir gol daha bularak maçı 3-0’a getirdi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. PAZAR GÜNÜ EROK GELİYOR İkinci yarıda Van etkiliydi ve risk alarak tüm hatlarıyla kalemize yüklendi. 65’te Temel’le durumu 3-1’e getiren ev sahibi takım 78’te Mehmet Fuat’ın golüyle umutlandı. Ancak geri kalan dakikalarda korkulan olmadı ve sarı-yeşilli ekibimiz kalesinde başka bir gole izin vermeyerek Van’dan 3-2’lik galibiyetle döndü. Puanını 9’a çıkartan ekibimiz önümüzdeki hafta sonu Kasımpaşa Erok ile karşılaşacak.
SARI-YEŞİLLİLER VAN GALİBİYETİYLE ZİRVE YARIŞINA TUTUNDU

3.Lig 2. Grup’ta şampiyonluk hesapları yapan Darıca G.B, geçtiğimiz Pazar günü Kayseri Erciyes deplasmanında aldığı beraberliği Van deplasmanında telafi etti: 2-3. Halil, Cem ve Alper’in golleriyle sonuca giden sarı-yeşilliler aldığı bu galibiyetle zirve yarışına tutundu. Puanını 9’a çıkartan ekibimiz Pazar günü 10 puanlı Kasımpaşa Erok’u konuk edecek.

DARICA’YA VAN MORALİ

Geçtiğimiz hafta son sıradaki Kayseri Erciyes ile golsüz berabere kalarak şimşekleri üzerine çeken sarı-yeşilli oyuncular, Van gibi kritik bir deplasmanda galip gelerek kendilerini affettirdi. Saat 19.00’da başlayan karşılaşmaya iyi konsantre olan sarı-yeşilli ekibimiz 7.dakikada 1-0’ı buldu. Gol Halil Çelik imzalıydı. Van’da şuana kadar ki en iyi futbolunu sergileyen Gürses Kılıç’ın öğrencileri eline geçen fırsatları iyi değerlendirmesini bildi. 13’de kazanılan penaltıyı Cem Tosun gole çevirdi ve fark 2’ye çıktı. Oyunun hâkimiyetini tamamen eline alan Darıca G.B. 41’de Alper’le bir gol daha bularak maçı 3-0’a getirdi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

PAZAR GÜNÜ EROK GELİYOR

İkinci yarıda Van etkiliydi ve risk alarak tüm hatlarıyla kalemize yüklendi. 65’te Temel’le durumu 3-1’e getiren ev sahibi takım 78’te Mehmet Fuat’ın golüyle umutlandı. Ancak geri kalan dakikalarda korkulan olmadı ve sarı-yeşilli ekibimiz kalesinde başka bir gole izin vermeyerek Van’dan 3-2’lik galibiyetle döndü. Puanını 9’a çıkartan ekibimiz önümüzdeki hafta sonu Kasımpaşa Erok ile karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.