ABD'NİN RESTİNE REST

09.10.2017 - 00:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ABD'NİN RESTİNE REST

ABD'nin Türkiye'den vize başvurlarını durdurmasının ardından, Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği de ABD vatandaşlarının vize başvurularını süresiz olarak askıya aldı.

Türkiye'den  ABD'ye gidecek olan Türk vatandaşları,  ABD'nin  Türkiye'deki büyükelçiliğinden vize alıyor. Dolayısıyla vize almadan  Türkiye dışına çıkmıyor. Ancak  ABD vatandaşları vizelerini  Türkiye'ye geldiklerinde havalimanı ve sınır kapılarında alıyor. TÜRKİYE'YE İNECEKLER, VİZE VERİLMEDİĞİ İÇİN GERİ GÖNDERİLECEKLER Türkiye'nin  ABD vatandaşlarının vize başvurularını askıya alması en çok da  Türkiye'ye gelmekte olan  ABD vatandaşlarını etkileyecek. Zira karar alındığında uçakta olan  ABD vatandaşları  Türkiye'ye indiklerinde vize verilmediği için geri gönderilecek. Aynı şekilde  Türkiye'ye gelmek için uçak bileti alan  ABD vatandaşları da bu durumda biletlerini iptal etmek zorunda kalacaklar.
ABD'nin Türkiye'den vize başvurlarını durdurmasının ardından, Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği de ABD vatandaşlarının vize başvurularını süresiz olarak askıya aldı.

Türkiye'den  ABD'ye gidecek olan Türk vatandaşları,  ABD'nin  Türkiye'deki büyükelçiliğinden vize alıyor. Dolayısıyla vize almadan  Türkiye dışına çıkmıyor. Ancak  ABD vatandaşları vizelerini  Türkiye'ye geldiklerinde havalimanı ve sınır kapılarında alıyor.

TÜRKİYE'YE İNECEKLER, VİZE VERİLMEDİĞİ İÇİN GERİ GÖNDERİLECEKLER

Türkiye'nin  ABD vatandaşlarının vize başvurularını askıya alması en çok da  Türkiye'ye gelmekte olan  ABD vatandaşlarını etkileyecek. Zira karar alındığında uçakta olan  ABD vatandaşları  Türkiye'ye indiklerinde vize verilmediği için geri gönderilecek.

Aynı şekilde  Türkiye'ye gelmek için uçak bileti alan  ABD vatandaşları da bu durumda biletlerini iptal etmek zorunda kalacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.