‘’1 puan beni mutlu etmez’’

Spor 13.10.2017 - 10:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

‘’1 puan beni mutlu etmez’’

TİRE CEPHESİ DARICA MAÇI ÖNCESİ İDDİALI:

Spor Toto 3.Lig 2.Grup’ta yarın deplasmanda Darıca Gençlerbirliği’ne konuk olacak Tire 1922 Spor’da Teknik Direktör Nihat Balan gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Ligin en çok berabere kalan İzmir ekibinde teknik patron Balan, iyi futbollarını skora yansıtamamalarının sıkıntısını yaşadıklarını söyledi. ‘’KAZANMAK İSTİYORUZ’’ Yeni bir yapılanma içinde olduklarını kaydeden Balan, geçiş sürecinde yeterince puan kaybı yaşadıkları ve Darıca Gençlerbirliği deplasmanına kazanmak için geleceklerini söyledi. Balan, ‘’Oynadığımız iyi futbolun karşılığını aldığımızı söyleyemeyiz. Darıca G.B karşısında kalitemizi sahaya yansıtıp kazanmak istiyoruz. 1 puan beni mutlu etmez’’dedi. ‘’DARICA G.B CİDDİ YATIRIMLAR YAPTI’’ Darıca Gençlerbirliği’nin her sezon ciddi yatırımlar yaparak şampiyonluk hedefiyle yola çıktığını söyleyen Balan, ‘’Darıca G.B bu ligin en kadrolarından birine sahip bir takım. Zor bir grupta mücadele ediyoruz. Herkesin herkesi yenebileceği, denk güçlerin mücadele ettiği bir grup. 13-14 tane takım hedefe oynayabilecek nitelikte kadro kurdu. Biz de buradan sıyrılıp kendimizi yukarıya atmak istiyoruz’’dedi. ‘’GEREKLİ ÖNLEMLERİ ALDIK’’ Darıca Gençlerbirliği’nin tehlikeli oyuncuları olduğuna dikkat çeken deneyimli teknik adam gerekli önlemleri aldıklarını söyledi. Kendi futbollarını oynayacaklarını kaydeden Nihat Balan, ‘’Darıca deplasmanına iyi futbol oynamaya geliyoruz. Elbette kazanmak için her şeyi yapacağız ancak öncelikle karşılaşmasının Fair-Play çerçevesinde geçmesini diliyorum. Dostça geçeceğine inandığım maçta futbol severlere zevk alacağı bir karşılaşma izlettirmek istiyoruz.
TİRE CEPHESİ DARICA MAÇI ÖNCESİ İDDİALI:

Spor Toto 3.Lig 2.Grup’ta yarın deplasmanda Darıca Gençlerbirliği’ne konuk olacak Tire 1922 Spor’da Teknik Direktör Nihat Balan gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Ligin en çok berabere kalan İzmir ekibinde teknik patron Balan, iyi futbollarını skora yansıtamamalarının sıkıntısını yaşadıklarını söyledi.

‘’KAZANMAK İSTİYORUZ’’

Yeni bir yapılanma içinde olduklarını kaydeden Balan, geçiş sürecinde yeterince puan kaybı yaşadıkları ve Darıca Gençlerbirliği deplasmanına kazanmak için geleceklerini söyledi. Balan, ‘’Oynadığımız iyi futbolun karşılığını aldığımızı söyleyemeyiz. Darıca G.B karşısında kalitemizi sahaya yansıtıp kazanmak istiyoruz. 1 puan beni mutlu etmez’’dedi.

‘’DARICA G.B CİDDİ YATIRIMLAR YAPTI’’

Darıca Gençlerbirliği’nin her sezon ciddi yatırımlar yaparak şampiyonluk hedefiyle yola çıktığını söyleyen Balan, ‘’Darıca G.B bu ligin en kadrolarından birine sahip bir takım. Zor bir grupta mücadele ediyoruz. Herkesin herkesi yenebileceği, denk güçlerin mücadele ettiği bir grup. 13-14 tane takım hedefe oynayabilecek nitelikte kadro kurdu. Biz de buradan sıyrılıp kendimizi yukarıya atmak istiyoruz’’dedi.

‘’GEREKLİ ÖNLEMLERİ ALDIK’’

Darıca Gençlerbirliği’nin tehlikeli oyuncuları olduğuna dikkat çeken deneyimli teknik adam gerekli önlemleri aldıklarını söyledi. Kendi futbollarını oynayacaklarını kaydeden Nihat Balan, ‘’Darıca deplasmanına iyi futbol oynamaya geliyoruz. Elbette kazanmak için her şeyi yapacağız ancak öncelikle karşılaşmasının Fair-Play çerçevesinde geçmesini diliyorum. Dostça geçeceğine inandığım maçta futbol severlere zevk alacağı bir karşılaşma izlettirmek istiyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.