GESLİMED KONGREYE HAZIR

Gebze 14.10.2017 - 11:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GESLİMED KONGREYE HAZIR

Gebze Sarkuysan lisesi Mezunları Derneği (GESLİMED) 2’nci olağan kongresini 15 Ekim Pazar günü Gebze Ticaret Odası’nda gerçekleştirecek. Bilal Dülger başkanlığında 3 yılda çok büyük çalışmalara ve projelere imza atan GESLİMED, Sarkuysan Lisesi’nden mezun olanların buluştuğu, ortak çalışma ve etkinlikler gerçekleştirdiği bir dernek haline geldi. Kısa süre içinde dernek merkezinin yanı sıra eğitim faaliyetlerinin yapıldığı bir merkez de açan GESLİMED, 15 Ekim Pazar günü saat 13.00 ile 16.00 arası Gebze Ticaret Odası meclis salonunda ikinci olağan kongresini gerçekleştirecek. Kongre dolayısıyla Başkan Bilal Dülger ve Başkan vekili Mehmet Cüneyt Tüfekçioğlu son hazırlıklarını sürdürüyorlar. Kongreye siyaset, spor ve iş dünyasından çok sayıda davetlinin katılması ve görkemli bir şekilde geçmesi bekleniyor.   AYŞE ALTAN İÇİN İMZA GÜNÜ   GESLİMED Başkanı Bilal dülger, derneğin kongresine tüm üyeleri davet ederken, kongrenin ardından ise derneğin üyelerinden Yazar Ayşe Altan’ın “Eksik Şiir” isimli şiir kitabının, tanıtımı ve imza etkinliği yapılacağını duyurdu.

Gebze Sarkuysan lisesi Mezunları Derneği (GESLİMED) 2’nci olağan kongresini 15 Ekim Pazar günü Gebze Ticaret Odası’nda gerçekleştirecek. Bilal Dülger başkanlığında 3 yılda çok büyük çalışmalara ve projelere imza atan GESLİMED,
Sarkuysan Lisesi’nden mezun olanların buluştuğu, ortak çalışma ve etkinlikler gerçekleştirdiği bir dernek haline geldi.
Kısa süre içinde dernek merkezinin yanı sıra eğitim faaliyetlerinin yapıldığı bir merkez de açan GESLİMED, 15 Ekim Pazar günü saat 13.00 ile 16.00 arası Gebze Ticaret Odası meclis salonunda ikinci olağan kongresini gerçekleştirecek.
Kongre dolayısıyla Başkan Bilal Dülger ve Başkan vekili Mehmet Cüneyt Tüfekçioğlu son hazırlıklarını sürdürüyorlar.
Kongreye siyaset, spor ve iş dünyasından çok sayıda davetlinin katılması ve görkemli bir şekilde geçmesi bekleniyor.
 
AYŞE ALTAN İÇİN İMZA GÜNÜ
 

GESLİMED Başkanı Bilal dülger, derneğin kongresine tüm üyeleri davet ederken, kongrenin ardından ise derneğin üyelerinden Yazar Ayşe Altan’ın “Eksik Şiir” isimli şiir kitabının, tanıtımı ve imza etkinliği yapılacağını duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.