O Belediye Başkanı İSTİFA ETTİ!

23.10.2017 - 19:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

O Belediye Başkanı İSTİFA ETTİ!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bugün katıldığı açılış töreni sonrasında bir açıklama yaptı.   Altepe şunları söyledi: Çok sevdiğimiz Bursa'ya hizmet etmek, Bursa'ya eserler kazandırmak için gece gündüz çalışıyoruz. Bunu bir ibadet gibi görüyoruz. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz.    Tüm alt belediyelerle uyum içinde çalıştık. Bursa'ya birçok eser kazandırdık. Her girdiğimiz seçimden zaferle ve oyumuzu artırarak çıktık. Referandumda da yüksek oy aldık.   Yolsuzluk, tembellik, istismarla hiç suçlanmadık. Bursa halkının güvenini hep koruduk. Bizim 39 yıldır süren siyaset hayatımızda bir bütün olarak yaşadık. Çizgimiz MSP, Refah Partisi, Fazilet Partisi ve AKP çizgisinde devam ettik.   BU yolda kavgadan yana hiç olmadık. Çalışmalarımızı örnek bir çizgide sürdürüyoruz. Partimizle, liderimizle ters düşmeyeceğiz. Ben de bu düşüncelerle görevimden istifa ediyorum.    

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bugün katıldığı açılış töreni sonrasında bir açıklama yaptı.

 

Altepe şunları söyledi:

Çok sevdiğimiz Bursa'ya hizmet etmek, Bursa'ya eserler kazandırmak için gece gündüz çalışıyoruz. Bunu bir ibadet gibi görüyoruz. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 

 

Tüm alt belediyelerle uyum içinde çalıştık. Bursa'ya birçok eser kazandırdık. Her girdiğimiz seçimden zaferle ve oyumuzu artırarak çıktık. Referandumda da yüksek oy aldık.

 

Yolsuzluk, tembellik, istismarla hiç suçlanmadık. Bursa halkının güvenini hep koruduk.

Bizim 39 yıldır süren siyaset hayatımızda bir bütün olarak yaşadık. Çizgimiz MSP, Refah Partisi, Fazilet Partisi ve AKP çizgisinde devam ettik.

 

BU yolda kavgadan yana hiç olmadık. Çalışmalarımızı örnek bir çizgide sürdürüyoruz. Partimizle, liderimizle ters düşmeyeceğiz.

Ben de bu düşüncelerle görevimden istifa ediyorum.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.