Salladık yıkamadık 1-1

Spor 26.10.2017 - 14:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Salladık yıkamadık 1-1

Süper Amatör Lig B Grubu’na 5’te 5 yaparak müthiş bir başlangıç yapan Sultan Orhanspor, 6.maçında sahasında konuk ettiği İlimtepe FK ile 1-1 berabere kalarak bu sezonki ilk puan kaybını yaşasa da zirvedeki yerini korudu.

Süper Amatör Lig B Grubu’nda haftanın maçı Gebze Metin Oktay Stadı’ndaydı. Maç öncesi puan kaybı bulunmayan Sultan Orhanspor, zirve iddiası olan İlimtepe Futbol Kulübü’nü konuk etti. Sağanak yağmur altında oynanan ve kıran kırana geçen maça Sultan Orhanspor tutuk başlasa da dakikalar ilerledikçe oyundaki ağırlığını htirdi. Dakikalar 25’i gösterdiğinde usta ayak Emrullah’ın ortasında düzgün bir kafa vurulu yapan Hamdi, turuncu mavili temsilcimizi 1-0 öne geçirdi. Bu golden sadece 5 dakika sonra Muhammet’in ortasında kalecimizin hatasını iyi değerlendiren Nihat ince bir dokunuşla skora denge getirdi. SULTAN 9, İLİMTEPE 10 KİŞİ KALDI  Karşılaşmanın ikinci yarısı bir hayli gergin geçti. Temposu hiç düşmeyen, zaman zaman gerilimli anların yaşandığı mücadelede 3 kırmızı kart çıktı. Sultan’da Hakan direkt, İlker ise ikinci sarıdan oyun dışında kaldı. İlimtepe’de ise Üsame takımını eksik bıraktı. Böylece Sultan Orhanspor bu sezon ilk kez puan kaybı yaşarken mücadeleyi 9 kişi tamamlayan Sultan Orhanspor ayakta alkışlandı.     
Süper Amatör Lig B Grubu’na 5’te 5 yaparak müthiş bir başlangıç yapan Sultan Orhanspor, 6.maçında sahasında konuk ettiği İlimtepe FK ile 1-1 berabere kalarak bu sezonki ilk puan kaybını yaşasa da zirvedeki yerini korudu.

Süper Amatör Lig B Grubu’nda haftanın maçı Gebze Metin Oktay Stadı’ndaydı. Maç öncesi puan kaybı bulunmayan Sultan Orhanspor, zirve iddiası olan İlimtepe Futbol Kulübü’nü konuk etti. Sağanak yağmur altında oynanan ve kıran kırana geçen maça Sultan Orhanspor tutuk başlasa da dakikalar ilerledikçe oyundaki ağırlığını htirdi. Dakikalar 25’i gösterdiğinde usta ayak Emrullah’ın ortasında düzgün bir kafa vurulu yapan Hamdi, turuncu mavili temsilcimizi 1-0 öne geçirdi. Bu golden sadece 5 dakika sonra Muhammet’in ortasında kalecimizin hatasını iyi değerlendiren Nihat ince bir dokunuşla skora denge getirdi.

SULTAN 9, İLİMTEPE 10 KİŞİ KALDI 

Karşılaşmanın ikinci yarısı bir hayli gergin geçti. Temposu hiç düşmeyen, zaman zaman gerilimli anların yaşandığı mücadelede 3 kırmızı kart çıktı. Sultan’da Hakan direkt, İlker ise ikinci sarıdan oyun dışında kaldı. İlimtepe’de ise Üsame takımını eksik bıraktı. Böylece Sultan Orhanspor bu sezon ilk kez puan kaybı yaşarken mücadeleyi 9 kişi tamamlayan Sultan Orhanspor ayakta alkışlandı.     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.