MHP’li Aygün ve Ünlü, Muhtarlara gitti!

Darıca 26.10.2017 - 14:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MHP’li Aygün ve Ünlü, Muhtarlara gitti!

MHP Kocaeli Teşkilatı’nın Muhtarlar programı bu kez Darıca’da icra edildi.

MHP Kocaeli Teşkilatı’nın Muhtarlar programı bu kez Darıca’da icra edildi. Muhtarlara önem veren ve bu nedenle Kocaeli’nin 12 ilçesinde Muhtar ziyaretleri gerçekleştiren MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, bu kez Darıca teşkilatıyla beraber Muhtarları ziyaret etti. Ekipler halinde Darıca’nın dört bir yanına ayrılan MHP Teşkilatları, 14 Mahallede ki tüm muhtarların hal ve hatırlarını sorarak, sorun ve sıkıntılarını dinlediler. Gerek ülke gündemi, gerekse yerel konuları Muhtarlarla istişare eden MHP Teşkilatları, en demokratik seçimle gelen ve vatandaşla yerel yönetimler arasında bağı sağlayan Muhtarların önemine değindi. İl Başkanı Aydın Ünlü, İlçe Başkanı Adem Emre Aygün ve MHP Teşkilatları, bu ziyaretlerde 28 Ekim’de gerçekleşecek Ahmet şafak konserine de tüm muhtarları davet etti. MHP İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMİYOR Meral Akşener ekibinin kurduğu İyi Parti ile ilgili kısa bir değerlendirme de yapan Aydın Ünlü ”MHP’yi sıkıntıya sokacak bir parti değil. İyi Parti’nin bizi ilgilendiren bir tarafı yok. Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye’de siyasal ve kurumsal bir partidir. Milliyetçi Hareket Partisi 47 yıllık siyasi hayatına kendi plan ve programları ile devam edecektir. Partinin ne ismi ne de logosu bizi ilgilendirmiyor.126 tane parti var bu partide sadece 126 partiden biridir. MHP’yi sıkıntıya sokacak bir parti değildir “ ifadelerini kullandı  
MHP Kocaeli Teşkilatı’nın Muhtarlar programı bu kez Darıca’da icra edildi.

MHP Kocaeli Teşkilatı’nın Muhtarlar programı bu kez Darıca’da icra edildi. Muhtarlara önem veren ve bu nedenle Kocaeli’nin 12 ilçesinde Muhtar ziyaretleri gerçekleştiren MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, bu kez Darıca teşkilatıyla beraber Muhtarları ziyaret etti. Ekipler halinde Darıca’nın dört bir yanına ayrılan MHP Teşkilatları, 14 Mahallede ki tüm muhtarların hal ve hatırlarını sorarak, sorun ve sıkıntılarını dinlediler. Gerek ülke gündemi, gerekse yerel konuları Muhtarlarla istişare eden MHP Teşkilatları, en demokratik seçimle gelen ve vatandaşla yerel yönetimler arasında bağı sağlayan Muhtarların önemine değindi. İl Başkanı Aydın Ünlü, İlçe Başkanı Adem Emre Aygün ve MHP Teşkilatları, bu ziyaretlerde 28 Ekim’de gerçekleşecek Ahmet şafak konserine de tüm muhtarları davet etti.

MHP İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMİYOR

Meral Akşener ekibinin kurduğu İyi Parti ile ilgili kısa bir değerlendirme de yapan Aydın Ünlü ”MHP’yi sıkıntıya sokacak bir parti değil. İyi Parti’nin bizi ilgilendiren bir tarafı yok. Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye’de siyasal ve kurumsal bir partidir. Milliyetçi Hareket Partisi 47 yıllık siyasi hayatına kendi plan ve programları ile devam edecektir. Partinin ne ismi ne de logosu bizi ilgilendirmiyor.126 tane parti var bu partide sadece 126 partiden biridir. MHP’yi sıkıntıya sokacak bir parti değildir “ ifadelerini kullandı

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.