5 Kaymakam Görevden Alındı

26.10.2017 - 23:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

5 Kaymakam Görevden Alındı

İçişleri Bakanlığı 1 vali yardımcısı ve 5 kaymakam, FETÖ ile bağlantıları nedeniyle görevden alındı.

İçişleri Bakanlığı tarafından FETÖ ile mücadele kapsamında 1 vali yardımcısı ve 5 kaymakam görevden uzaklaştırıldı. SAMSAT KAYMAKAMI DA VAR Operasyon kapsamında görevden alınanlar arasında  Adıyaman'ın  SamsatKaymakamı Yusuf Yıldırım da bulunuyor.   Yaklaşık 1 yıl önce  Samsat ilçesinde göreve başlayan Yusuf Yıldırım'a görevden alındığına dair tebliğin yapıldığı öğrenildi.  İçişleri Bakanlığı tarafından yapılacak soruşturma sonrasında Kaymakam Yılıdırım'ın göreve dönüp dönmeyeceği netlik kazanacak.   AĞIN KAYMAKAMI DA ALINDI Operasyonda, FETÖ/PDY ile bağlantısı tespit edilen  Ağın Kaymakamı Abdullah Özadalı da görevden uzaklaştırıldı. Özadalı,  15 Ekim 2016 tarihinden beri  AğınKaymakamı olarak görev yapıyordu.
İçişleri Bakanlığı 1 vali yardımcısı ve 5 kaymakam, FETÖ ile bağlantıları nedeniyle görevden alındı.

İçişleri Bakanlığı tarafından FETÖ ile mücadele kapsamında 1 vali yardımcısı ve 5 kaymakam görevden uzaklaştırıldı.

SAMSAT KAYMAKAMI DA VAR

Operasyon kapsamında görevden alınanlar arasında  Adıyaman'ın  SamsatKaymakamı Yusuf Yıldırım da bulunuyor.

 

Yaklaşık 1 yıl önce  Samsat ilçesinde göreve başlayan Yusuf Yıldırım'a görevden alındığına dair tebliğin yapıldığı öğrenildi.  İçişleri Bakanlığı tarafından yapılacak soruşturma sonrasında Kaymakam Yılıdırım'ın göreve dönüp dönmeyeceği netlik kazanacak.

 

AĞIN KAYMAKAMI DA ALINDI

Operasyonda, FETÖ/PDY ile bağlantısı tespit edilen  Ağın Kaymakamı Abdullah Özadalı da görevden uzaklaştırıldı. Özadalı,  15 Ekim 2016 tarihinden beri  AğınKaymakamı olarak görev yapıyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.