Bizimkiler ünvan sökecek!

Spor 27.10.2017 - 10:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bizimkiler ünvan sökecek!

DARICA G.B VE GEBZESPOR’DAN ÇİFTE ZAFER BEKLİYORUZ

Darıca G.B ve Gebzespor, Pazar günü kendi liglerinde namağlup takımlarla karşılaşacaklar. Rakiplerinin namağlup apoletini sökmeye çalışacak olan temsilcilerimizden çifte zafer bekliyoruz. 3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği ve BAL temsilcimiz Gebzespor, Pazar günü zirve yolunda çok kritik maçlara çıkacaklar. Çetin rakiplerle karşılaşacak iki temsilcimiz, kendi sahalarında oynayacakları maçlardan 3 puan çıkararak zorlu haftadan kayıpsız çıkmak istiyorlar. Hem Darıca G.B’nin hem de Gebzespor’un rakiplerinin ilk ortak özelliği ise namağlup olmaları. YENİLMEZ TAKIM YOKTUR 3.Lig 2.Grup’ta namağlup lider olan Turgutluspor ile BAL 11.Grup’ta Gebzespor ile birlikte namağlup olan Kocaeli ekibi Doğantepespor, temsilcilerimiz ile deplasmanda oynayacaklar. Bu iki takımın bir diğer özelliği ise temsilcilerimizle oynamamış olması. Darıca G.B ve Gebzespor, namağlup rakiplerini devirerek Pazar günü sarı yeşil ve mor beyaz renklere gönül veren taraftarlarını sevince boğmak istiyorlar.
DARICA G.B VE GEBZESPOR’DAN ÇİFTE ZAFER BEKLİYORUZ

Darıca G.B ve Gebzespor, Pazar günü kendi liglerinde namağlup takımlarla karşılaşacaklar. Rakiplerinin namağlup apoletini sökmeye çalışacak olan temsilcilerimizden çifte zafer bekliyoruz.

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği ve BAL temsilcimiz Gebzespor, Pazar günü zirve yolunda çok kritik maçlara çıkacaklar. Çetin rakiplerle karşılaşacak iki temsilcimiz, kendi sahalarında oynayacakları maçlardan 3 puan çıkararak zorlu haftadan kayıpsız çıkmak istiyorlar. Hem Darıca G.B’nin hem de Gebzespor’un rakiplerinin ilk ortak özelliği ise namağlup olmaları.

YENİLMEZ TAKIM YOKTUR

3.Lig 2.Grup’ta namağlup lider olan Turgutluspor ile BAL 11.Grup’ta Gebzespor ile birlikte namağlup olan Kocaeli ekibi Doğantepespor, temsilcilerimiz ile deplasmanda oynayacaklar. Bu iki takımın bir diğer özelliği ise temsilcilerimizle oynamamış olması. Darıca G.B ve Gebzespor, namağlup rakiplerini devirerek Pazar günü sarı yeşil ve mor beyaz renklere gönül veren taraftarlarını sevince boğmak istiyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.