SON DAKİKA...4 Şehidimiz Var

02.11.2017 - 09:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

SON DAKİKA...4 Şehidimiz Var

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde sızma girişiminde bulunan teröristlerle çıkan çatışmada 2 asker ve 2 korucu şehit oldu.

Hakkari'nin  Şemdinli ilçesinde sızma girişiminde bulunan teröristlerle çıkan çatışmada 4 güvenlik görevlisi şehit oldu. 4 ŞEHİT Şemdinli'nin Kuzey  Irak sınırında sızma sonucu çatışma çıktı. İlk bilgilere göre, 2 asker ve 2 güvenlik korucusu şehit oldu. 4 teröristin de etkisiz hale getirildiği bölgede çatışma devam ediyor.
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde sızma girişiminde bulunan teröristlerle çıkan çatışmada 2 asker ve 2 korucu şehit oldu.

Hakkari'nin  Şemdinli ilçesinde sızma girişiminde bulunan teröristlerle çıkan çatışmada 4 güvenlik görevlisi şehit oldu.

4 ŞEHİT

Şemdinli'nin Kuzey  Irak sınırında sızma sonucu çatışma çıktı. İlk bilgilere göre, 2 asker ve 2 güvenlik korucusu şehit oldu. 4 teröristin de etkisiz hale getirildiği bölgede çatışma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.