3 Yılda Enlere ve İlklere İmza Attı

Çayırova 06.11.2017 - 13:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

3 Yılda Enlere ve İlklere İmza Attı

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci göreve geldiği tarihten bugüne dek geçen süre içinde ilçeye kazandırdıkları projeler ve hizmetler tüm bölgede takdir edilirken projelerin bir çoğu sadece ilçenin değil tüm Kocaeli Bölgesinin enleri arasında dikkat çekti.

Kocaeli’nin En Büyük Semt Konağı Çayırova Belediyesi’nin en güzel sosyal projelerinden olan Semt Konaklarına bir yenisi daha bu yıl katıldı. Akse Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ve hizmete sunulan Semt Konağı ile 3 yılda hayata geçirilen eğitim, spor, sağlık, sosyal ve kültürel merkezlerin sayısı 5’e çıktı.Çayırova’da yeni eğitim yılının başlamasıyla birlikte hizmete açılan Semt Konaklarına 1 üye daha katıldı. Atatürk Mahallesi Şehir Yrb. İlker Çelikcan Semt Konağı, Emek Mahallesi Şehit Asb. Ömer Halisdemir Semt Konağı, İnönü Mahallesi Yunus Ergüz Semt Konağı ve Özgürlük Mahallesi Türkan Göktürk Semt Konağı ile eğitim, spor, sağlık, sosyal ve kültürel alanda hizmet veren belediye 5. Semt Konağını Akse Mahallesi’nde hizmete açtı. Diğer Semt Konaklarında olduğu gibi Akse Semt Konağında da Anne Çocuk Kulübü, Bilgievi, Gençlik Merkezi, Muhtarlık, kütüphane, etüt ve ders sınıfları, kurs alanları ve spor merkezine yer veren belediye, her mahalleye bir Semt Konağı projesinde önemli bir yol kat etti.Modern spor salonu, renkli ve tam donanımlı müzik odasıyla gençlere spor ve sanatı bir arada yaşatacak semt konağı; 4 katlı 2400 metrekare kapalı alanıyla Kocaeli’nin en büyüğü olma özelliğini taşıyor. Eğitim, sağlık, sosyal, kültürel ve sportif hizmetlerin verildiği semt konağı bölge için örnek teşkil ediyor. Kocaeli’nin En Büyük Kültür Merkezi 2016 yılında birçok projeye imzasını atan Çayırova Belediyesi, 2017 yılında da Kocaeli’nin en donanımlı ve modern Kültür Merkezi için çalışmalara başladı. İlçeye sınıf atlatacak vizyon projelerden biri olan Kültür Merkezi Projesi için belediye alan içerisindeki okulun yıkım işlemlerini geçtiğimiz yıl sonunda gerçekleştirdi. Proje çalışmaları tamamlanan ve ihale aşaması geçilen Çayırova Kültür Merkezi için önümüzdeki günlerde ilk kazma vurulacak. Kısa süre içerisinde inşaatına başlanılacak proje için arazi çalışmalarını tamamlayan belediye, Kocaeli’nin en modern kültür tesisini ilçeye kazandıracak. İlk Vizyon Projesi Kent Park İlerliyor Çayırova Belediyesi’nin en önemli projeleri arasında yer alan, ilçenin değişim ve dönüşümüne katkı sunacak olan Kent Park Projesi hızla ilerliyor. Ticari, ekonomik, sosyal ve kültürel yaşamı canlandıracak olan proje aynı zamanda Çayırova’nın ilk vizyon projesi olarakta göze çarpıyor.  
Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci göreve geldiği tarihten bugüne dek geçen süre içinde ilçeye kazandırdıkları projeler ve hizmetler tüm bölgede takdir edilirken projelerin bir çoğu sadece ilçenin değil tüm Kocaeli Bölgesinin enleri arasında dikkat çekti.

Kocaeli’nin En Büyük Semt Konağı

Çayırova Belediyesi’nin en güzel sosyal projelerinden olan Semt Konaklarına bir yenisi daha bu yıl katıldı. Akse Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ve hizmete sunulan Semt Konağı ile 3 yılda hayata geçirilen eğitim, spor, sağlık, sosyal ve kültürel merkezlerin sayısı 5’e çıktı.Çayırova’da yeni eğitim yılının başlamasıyla birlikte hizmete açılan Semt Konaklarına 1 üye daha katıldı. Atatürk Mahallesi Şehir Yrb. İlker Çelikcan Semt Konağı, Emek Mahallesi Şehit Asb. Ömer Halisdemir Semt Konağı, İnönü Mahallesi Yunus Ergüz Semt Konağı ve Özgürlük Mahallesi Türkan Göktürk Semt Konağı ile eğitim, spor, sağlık, sosyal ve kültürel alanda hizmet veren belediye 5. Semt Konağını Akse Mahallesi’nde hizmete açtı. Diğer Semt Konaklarında olduğu gibi Akse Semt Konağında da Anne Çocuk Kulübü, Bilgievi, Gençlik Merkezi, Muhtarlık, kütüphane, etüt ve ders sınıfları, kurs alanları ve spor merkezine yer veren belediye, her mahalleye bir Semt Konağı projesinde önemli bir yol kat etti.Modern spor salonu, renkli ve tam donanımlı müzik odasıyla gençlere spor ve sanatı bir arada yaşatacak semt konağı; 4 katlı 2400 metrekare kapalı alanıyla Kocaeli’nin en büyüğü olma özelliğini taşıyor. Eğitim, sağlık, sosyal, kültürel ve sportif hizmetlerin verildiği semt konağı bölge için örnek teşkil ediyor.

Kocaeli’nin En Büyük Kültür Merkezi

2016 yılında birçok projeye imzasını atan Çayırova Belediyesi, 2017 yılında da Kocaeli’nin en donanımlı ve modern Kültür Merkezi için çalışmalara başladı.
İlçeye sınıf atlatacak vizyon projelerden biri olan Kültür Merkezi Projesi için belediye alan içerisindeki okulun yıkım işlemlerini geçtiğimiz yıl sonunda gerçekleştirdi.
Proje çalışmaları tamamlanan ve ihale aşaması geçilen Çayırova Kültür Merkezi için önümüzdeki günlerde ilk kazma vurulacak. Kısa süre içerisinde inşaatına başlanılacak proje için arazi çalışmalarını tamamlayan belediye, Kocaeli’nin en modern kültür tesisini ilçeye kazandıracak.

İlk Vizyon Projesi Kent Park İlerliyor

Çayırova Belediyesi’nin en önemli projeleri arasında yer alan, ilçenin değişim ve dönüşümüne katkı sunacak olan Kent Park Projesi hızla ilerliyor. Ticari, ekonomik, sosyal ve kültürel yaşamı canlandıracak olan proje aynı zamanda Çayırova’nın ilk vizyon projesi olarakta göze çarpıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.