HİZMET-İŞ KOCAELİ’DEN HAVA KİRLİLİĞİ SEMPOZYUMU!

Gebze 08.11.2017 - 14:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

HİZMET-İŞ KOCAELİ’DEN HAVA KİRLİLİĞİ SEMPOZYUMU!

Ülkemizde hava Kirliliği üzerinde çalışmalarda bulunan ve bu noktada çözümler üreten bilim insanları Antalya'daki sempozyumda yapılan çalışmaları değerlendirmek için bir araya geldi.

VII. Ulusal Hava Kirliliği ve Kontrolü Sempozyumunda Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Kültür Sanat Komite Başkanı Dr. Kadir Ulutaş Koku Kirliliğinin Atıksu Arıtma Tesisi çevresinde Kentsel Yaşam Kalitesine Olan Etkisi konulu sunum gerçekleştirdi. Hava Kirlenmesi Araştırmaları ve Denetimleri Türk milli Komitesi ile Akdeniz Üniversitesi'nin ortaklaşa düzenlemiş olduğu sempozyumda ülkemizdeki Üniversiteler, kamu kurum, kuruluşları ve özel sektör temsilcileri tarafından gerçekleştirilen akademik çalışmalar sahadaki pratik çalışmalar ile değerlendirilerek uygulanabilir çözümler üzerinde fikir alış verişinde bulunuldu. HAVA KİRLİLİĞİ KONUSU HER YÖNÜ İLE ELE ALINDI Hava kirliliği konusunun her yönü ile ele alındığı sempozyuma katılanlar arasında olan Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Kültür Sanat Komite Başkanı Dr. Kadir ULUTAŞ da Koku Kirliliğinin Atıksu Arıtma Tesisi Cevresinde Kentsel Yaşam Kalitesine Olan Etkisi konulu tebliğ sundu. Sempozyumda Prof.Dr. Hakan Pekey, Doç.Dr. Selami Demir ve Doç.Dr. Faruk Dinçer’in gözetiminde yürütülen çalışmanın değerlendirilmesi programda hazır bulunan bilim insanları tarafından tüm boyutları ile yapıldı. Gerek planlanmasında ve gerekse yürütülmesinde değerli Hocaların katkı ve destekleri ile başarıya ulaşarak sunumu gerçekleşen çalışmayı ve VII. Ulusal Hava Kirliliği ve Kontrolü Sempozyumu yakından takip eden Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube başkanı İdris Ersoy, sempozyuma katılan Kültür Sanat Komite Başkanı Dr. Kadir Ulutaş’a ve başta Hava Kirlenmesi Araştırmaları ve Denetimleri Türk Milli Komitesi ile Akdeniz Üniversitesi yetkilileri olmak üzere tüm hocalara ve emeği geçenlere sendika olarak önemsedikleri hava kirliliği ve kontrolü konusuna sunmuş olduğu bilimsel katkıdan dolayı teşekkür etti. 
Ülkemizde hava Kirliliği üzerinde çalışmalarda bulunan ve bu noktada çözümler üreten bilim insanları Antalya'daki sempozyumda yapılan çalışmaları değerlendirmek için bir araya geldi.

VII. Ulusal Hava Kirliliği ve Kontrolü Sempozyumunda Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Kültür Sanat Komite Başkanı Dr. Kadir Ulutaş Koku Kirliliğinin Atıksu Arıtma Tesisi çevresinde Kentsel Yaşam Kalitesine Olan Etkisi konulu sunum gerçekleştirdi. Hava Kirlenmesi Araştırmaları ve Denetimleri Türk milli Komitesi ile Akdeniz Üniversitesi'nin ortaklaşa düzenlemiş olduğu sempozyumda ülkemizdeki Üniversiteler, kamu kurum, kuruluşları ve özel sektör temsilcileri tarafından gerçekleştirilen akademik çalışmalar sahadaki pratik çalışmalar ile değerlendirilerek uygulanabilir çözümler üzerinde fikir alış verişinde bulunuldu.

HAVA KİRLİLİĞİ KONUSU HER YÖNÜ İLE ELE ALINDI

Hava kirliliği konusunun her yönü ile ele alındığı sempozyuma katılanlar arasında olan Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Kültür Sanat Komite Başkanı Dr. Kadir ULUTAŞ da Koku Kirliliğinin Atıksu Arıtma Tesisi Cevresinde Kentsel Yaşam Kalitesine Olan Etkisi konulu tebliğ sundu. Sempozyumda Prof.Dr. Hakan Pekey, Doç.Dr. Selami Demir ve Doç.Dr. Faruk Dinçer’in gözetiminde yürütülen çalışmanın değerlendirilmesi programda hazır bulunan bilim insanları tarafından tüm boyutları ile yapıldı. Gerek planlanmasında ve gerekse yürütülmesinde değerli Hocaların katkı ve destekleri ile başarıya ulaşarak sunumu gerçekleşen çalışmayı ve VII. Ulusal Hava Kirliliği ve Kontrolü Sempozyumu yakından takip eden Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube başkanı İdris Ersoy, sempozyuma katılan Kültür Sanat Komite Başkanı Dr. Kadir Ulutaş’a ve başta Hava Kirlenmesi Araştırmaları ve Denetimleri Türk Milli Komitesi ile Akdeniz Üniversitesi yetkilileri olmak üzere tüm hocalara ve emeği geçenlere sendika olarak önemsedikleri hava kirliliği ve kontrolü konusuna sunmuş olduğu bilimsel katkıdan dolayı teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.