GEMARD, Gebze Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı ziyaret etti

Gebze 09.11.2017 - 12:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GEMARD, Gebze Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı ziyaret etti

Gemard Yönetim Kurulu Başkanı Ozan Kurtuluş İlyasoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Devrim Serkan Kaya, Ufuk Özdemir, Murat Türlü ve Ali Ozan Kaya Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kamil Zengin i makamında ziyaret ettiler Çok samimi bir ortamda geçen ziyarette Gebze esnafı, sorunları ve çözüm yolları ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.  Gelecek dönem için ortak çalışma kararları alındı. Gemard Başkanı Ozan Kurtuluş İlyasoğlu geçmiş dönemde Esnaf ve Sanatkarlar Odasının ve Başkan Kamil Yılmaz ın vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederken, yakın bir zamanda yapılacak Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde Başkan Kamil Yılmaz ve ekibine başarılar diledi. Bu tür ziyaretlerin daha sık yapılacağını belirten Başkan Ozan Kurtuluş İlyasoğlu birlik ve beraberlik içerisinde olunursa çoğu sorunun üstesinden gelinebileceğini belirtti. Gebze matbaacılar ve Reklamcılar Derneği yönetim kurulunun ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Kamil Zengin, matbaa esnafının  sorunlarını bildiklerini ve yakından ilgilendiklerini belirtti. Yeni dönemde diğer meslek dernekleriyle olduğu gibi GEMARD lada aktif çalışacaklarını ve ortak çözüm yolları bularak uygulayacaklarını belirtti

Gemard Yönetim Kurulu Başkanı Ozan Kurtuluş İlyasoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Devrim Serkan Kaya, Ufuk Özdemir, Murat Türlü ve Ali Ozan Kaya Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kamil Zengin i makamında ziyaret ettiler

Çok samimi bir ortamda geçen ziyarette Gebze esnafı, sorunları ve çözüm yolları ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.  Gelecek dönem için ortak çalışma kararları alındı.

Gemard Başkanı Ozan Kurtuluş İlyasoğlu geçmiş dönemde Esnaf ve Sanatkarlar Odasının ve Başkan Kamil Yılmaz ın vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederken, yakın bir zamanda yapılacak Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde Başkan Kamil Yılmaz ve ekibine başarılar diledi.

Bu tür ziyaretlerin daha sık yapılacağını belirten Başkan Ozan Kurtuluş İlyasoğlu birlik ve beraberlik içerisinde olunursa çoğu sorunun üstesinden gelinebileceğini belirtti.

Gebze matbaacılar ve Reklamcılar Derneği yönetim kurulunun ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Kamil Zengin, matbaa esnafının  sorunlarını bildiklerini ve yakından ilgilendiklerini belirtti. Yeni dönemde diğer meslek dernekleriyle olduğu gibi GEMARD lada aktif çalışacaklarını ve ortak çözüm yolları bularak uygulayacaklarını belirtti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.