Deplasman bizim işimiz!

Spor 15.11.2017 - 17:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Deplasman bizim işimiz!

Cumartesi günü kent derbisinde Derincespor’un konuğu olacak lider Gebzespor, dış sahadaki başarılı performansını bu maçta da sürdürmek istiyor. Daha önce deplasmanda oynadığı 4 maçı da kazanan Mor Menekşeler’de hedef 5’te 5…

Ligin 9.haftasında Cumartesi günü deplasmanda Derincespor’un konuğu olacak Gebzespor’da bu karşılaşmanın hazırlıkları sürüyor. Bugün Teknik Direktör Mehmet Akdemir yönetiminde saat 10.30’da yapılan antrenmanla hazırlıklarına devam eden Gebzespor’da sakatlığı süren Yavuz Özsevim takımdan ayrı düz koşu ve güçlendirici çalışma yaparken, gribal enfeksiyon olan kaleci Yusuf Kılıç antrenmanda yer almadı. Antrenmanın ikinci bölümünde taktiksel çift kale maç yapan mor beyazlılarda kıran kırana mücadele alkış alırken, teknik patron Akdemir’in oyunu zaman zaman durdurup oyuncularına tatlı sert uyarılar yapması dikkatlerden kaçmadı. DIŞ SAHA CANAVARI GEBZE Bu sezon dış sahada oynadığı 4 maçı da kazanan Gebzespor, Derincespor deplasmanında aynı tarifeyi uygulamak istiyor. Daha önce sırasıyla Maltepespor, Adapazarıspor, İnegöl Gençlergücü ve Beylerbeyi’ni devirerek 4’te 4 yapan Mehmet Akdemir’in öğrencileri, kent derbisinden de 3 puan çıkararak zirvedeki yerini sağlamlaştırmak istiyor.
Cumartesi günü kent derbisinde Derincespor’un konuğu olacak lider Gebzespor, dış sahadaki başarılı performansını bu maçta da sürdürmek istiyor. Daha önce deplasmanda oynadığı 4 maçı da kazanan Mor Menekşeler’de hedef 5’te 5…

Ligin 9.haftasında Cumartesi günü deplasmanda Derincespor’un konuğu olacak Gebzespor’da bu karşılaşmanın hazırlıkları sürüyor. Bugün Teknik Direktör Mehmet Akdemir yönetiminde saat 10.30’da yapılan antrenmanla hazırlıklarına devam eden Gebzespor’da sakatlığı süren Yavuz Özsevim takımdan ayrı düz koşu ve güçlendirici çalışma yaparken, gribal enfeksiyon olan kaleci Yusuf Kılıç antrenmanda yer almadı. Antrenmanın ikinci bölümünde taktiksel çift kale maç yapan mor beyazlılarda kıran kırana mücadele alkış alırken, teknik patron Akdemir’in oyunu zaman zaman durdurup oyuncularına tatlı sert uyarılar yapması dikkatlerden kaçmadı.

DIŞ SAHA CANAVARI GEBZE

Bu sezon dış sahada oynadığı 4 maçı da kazanan Gebzespor, Derincespor deplasmanında aynı tarifeyi uygulamak istiyor. Daha önce sırasıyla Maltepespor, Adapazarıspor, İnegöl Gençlergücü ve Beylerbeyi’ni devirerek 4’te 4 yapan Mehmet Akdemir’in öğrencileri, kent derbisinden de 3 puan çıkararak zirvedeki yerini sağlamlaştırmak istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.