Ayar'a meclis üyelerinden destek!

Gebze 20.11.2017 - 14:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ayar'a meclis üyelerinden destek!

Ayar'a meclis üyelerinden destek!

AK Parti Gebze İlçe Başkan Adayı İrfan Ayar, istişare toplantılarını sürdürüyor. AK Parti Genel Merkezi’nin 3 Aralık’ta yapılacak Gebze İlçe kongresinde adayı olan Ayar, hız kesmeden teşkilat mensuplarıyla toplantılara devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Merkez Mahallelerde ki Başkanlarla buluşan Ayar, bu kez Belediye meclis Üyeleriyle buluştu. Mazereti nedeniyle sadece birkaç meclis üyesinin katılamadığı toplantıya katılım yoğun oldu. Hemen hemen bütün Meclis Üyelerinin iştirak gösterdiği istişare toplantısında Ayar, meclis üyelerine çağrıda bulundu. Meclis Üyeleri de Genel Merkez kararı doğrultusunda birlik ve beraberlik içinde kongre temennisinde bulundular. ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR Meclis üyeleriyle yapılan toplantı sonrası İrfan Ayar, teşkilat ziyaretlerine devam etti. Osman Yılmaz Mahalle teşkilatına konuk olan Ayar, kongre çalışmaları hakkında mahalle yönetimine bilgiler verdi.  Ayar’ın son durağı ise İlkçev Oldu. İLKÇEV’de yapılan etkinliklere katılan Ayar, burada da yakın ilgiyle ağırlandı.  
Ayar'a meclis üyelerinden destek!

AK Parti Gebze İlçe Başkan Adayı İrfan Ayar, istişare toplantılarını sürdürüyor. AK Parti Genel Merkezi’nin 3 Aralık’ta yapılacak Gebze İlçe kongresinde adayı olan Ayar, hız kesmeden teşkilat mensuplarıyla toplantılara devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Merkez Mahallelerde ki Başkanlarla buluşan Ayar, bu kez Belediye meclis Üyeleriyle buluştu. Mazereti nedeniyle sadece birkaç meclis üyesinin katılamadığı toplantıya katılım yoğun oldu. Hemen hemen bütün Meclis Üyelerinin iştirak gösterdiği istişare toplantısında Ayar, meclis üyelerine çağrıda bulundu. Meclis Üyeleri de Genel Merkez kararı doğrultusunda birlik ve beraberlik içinde kongre temennisinde bulundular.

ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR

Meclis üyeleriyle yapılan toplantı sonrası İrfan Ayar, teşkilat ziyaretlerine devam etti. Osman Yılmaz Mahalle teşkilatına konuk olan Ayar, kongre çalışmaları hakkında mahalle yönetimine bilgiler verdi.  Ayar’ın son durağı ise İlkçev Oldu. İLKÇEV’de yapılan etkinliklere katılan Ayar, burada da yakın ilgiyle ağırlandı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.