Çayırovaspor Çağlın’a emanet!

Spor 21.11.2017 - 14:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırovaspor Çağlın’a emanet!

Rıdvan Elmastaş’ın istifası ile teknik direktör arayışlarına hız veren BAL 9.Grup temsilcimiz Çayırovaspor, takımın başına jet hızıyla bölgemizin deneyimli antrenörlerinden Erol Çağlın’ı getirdi.

Aradığı taze kanı yanı başında bulan yeşil siyahlı yönetim, Çağlın’la sezon sonuna kadar her konuda anlaştı. Dün akşam saatlerinde Erol Çağlın ile bir araya gelen Çayırovaspor Başkanı Şevket Külte, 46 yaşındaki teknik adamla el sıkışarak takımı Çağlın’a emanet etti. Yönetici Hasan Bayraktar’ın da hazır bulunduğu görüşmede takımın durumu masaya yatırılırken Çağlın, Çayırovaspor’u içinde bulunduğu sıkıntılı durumdan çıkarmak için elinden geleni yapacağını söyledi. GEBZESPOR’DA BAŞARILI OLDU Gebzespor A takımında iki farkı dönemde görev yapan Teknik Direktör Erol Çağlın, bu periyotta mor beyazlıların başında çıktığı 14 maçta 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Gebzespor’da aldığı sorumluluktan alnının akıyla çıkan Çağlın, bu kez aynı başarıyı Çayırovaspor’a taşımak istiyor. 46 yaşındaki teknik adam yeni takımıyla bugün saat 16.00’da ilk antrenmanına çıkacak. KÜLTE: HOCAMIZA GÜVENİMİZ TAM Teknik direktörlüğe Erol Çağlın’ı getirerek yeni bir safa açan Çayırovaspor’un Başkanı Şevket Külte, kan değişikliğinin takıma iyi geleceğine inandığını söyledi. Başkan Külte yaptığı açıklamada “Erol Hoca’ya inandık ve bu görevi ona verdik. Hocamıza güvenimiz tam. Havran Fatih Belediyespor maçıyla çıkışa geçeceğiz” dedi.
Rıdvan Elmastaş’ın istifası ile teknik direktör arayışlarına hız veren BAL 9.Grup temsilcimiz Çayırovaspor, takımın başına jet hızıyla bölgemizin deneyimli antrenörlerinden Erol Çağlın’ı getirdi.

Aradığı taze kanı yanı başında bulan yeşil siyahlı yönetim, Çağlın’la sezon sonuna kadar her konuda anlaştı. Dün akşam saatlerinde Erol Çağlın ile bir araya gelen Çayırovaspor Başkanı Şevket Külte, 46 yaşındaki teknik adamla el sıkışarak takımı Çağlın’a emanet etti. Yönetici Hasan Bayraktar’ın da hazır bulunduğu görüşmede takımın durumu masaya yatırılırken Çağlın, Çayırovaspor’u içinde bulunduğu sıkıntılı durumdan çıkarmak için elinden geleni yapacağını söyledi.

GEBZESPOR’DA BAŞARILI OLDU

Gebzespor A takımında iki farkı dönemde görev yapan Teknik Direktör Erol Çağlın, bu periyotta mor beyazlıların başında çıktığı 14 maçta 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Gebzespor’da aldığı sorumluluktan alnının akıyla çıkan Çağlın, bu kez aynı başarıyı Çayırovaspor’a taşımak istiyor. 46 yaşındaki teknik adam yeni takımıyla bugün saat 16.00’da ilk antrenmanına çıkacak.

KÜLTE: HOCAMIZA GÜVENİMİZ TAM

Teknik direktörlüğe Erol Çağlın’ı getirerek yeni bir safa açan Çayırovaspor’un Başkanı Şevket Külte, kan değişikliğinin takıma iyi geleceğine inandığını söyledi. Başkan Külte yaptığı açıklamada “Erol Hoca’ya inandık ve bu görevi ona verdik. Hocamıza güvenimiz tam. Havran Fatih Belediyespor maçıyla çıkışa geçeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.