19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Şampiyonlar yönetimle buluştu

Spor 26.11.2017 - 17:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Şampiyonlar yönetimle buluştu

Gebzespor yönetimi, 2017-2018 sezonunun ilk şampiyonluk kupasını mor beyazlı camiaya kazandıran U-12 takımını yemekte ağırladı. Oldukça güzel görüntülerin yaşandığı yemekte Kulüp Başkanı Yusuf Öztürk de yer aldı.

Gebzespor’a yeni sezondaki ilk şampiyonluk kupasını kazandıran U-12 takımı, önceki gün Kulüp Başkanı Yusuf Öztürk ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, A takım teknik heyeti ve futbolcular ile birlikte kulüp tesislerinde bir araya geldi. U-12 takımını şampiyonluk yemeğinde ağırlayan yönetim, mor beyazlı camiaya ilk gururu yaşatan U-12 takımı futbolcularını bağrına bastı.     NİKO İLGİ ODAĞI OLDU Son derece sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte U-12 takımı futbolcularının ilgi odağı Gebzespor A takımının Ukraynalı yıldızı Niko oldu. Niko U-12 takımına Türkçe olarak, ‘’Afiyet olsun’’ derken, Niko tüm futbolcuları tek tek kutladı. BAŞKAN ÖZTÜRK BAĞRINA BASTI Yemeğe katılarak futbolcuları tebrik eden Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk, alt yapıdan sorumlu yöneticileri ile Alt Yapı Teknik Sorumlusu Celil Duran ve ekibine emeklerinden dolayı teşekkür etti. U-12 takımı futbolcularıyla aynı masada yemek yiyen Başkan Öztürk, aynı zamanda adaşı olan takım kaptanı Yusuf’tan takımla ilgili bilgiler aldı. Başkan Öztürk, yemekte oyunculara hitaben konuşma yaptı.   Başkan Yusuf Öztürk, kupayı adaşı Yusuf Hüseyin Özdiyar’dan aldı. AKDEMİR’DEN ÖĞÜTLER U-12 takımını kapıda karşılayan ve futbolcuları tek tek öperek kutlayan Gebzespor A takım teknik direktörü Mehmet Akdemir, futbolculara bol bol nasihatlarda bulunarak futboldaki başarılarının eğitim hayatlarında da devam etmesi gerektiğini söyledi. Futbolcuların eğitim ve sporu bir arada götürdükleri taktirde önemli yerlere gelebileceklerini söyleyen Akdemir, uygun bir zamanda A takım ile U-12 takımını maç yaptırmak istediğini de sözlerine ekledi. A takım teknik patronu Mehmet Akdemir, U-12 takımı futbolcularını kapıda karşılayarak herkesi tek tek kucakladı. Gebzespor kulübünün enfes lezzetleri bu kez de U-12 takımı futbolcuları için pişirildi. Ukraynalı Niko, U-12 takımı futbolcularının ilgi odağıydı.
Gebzespor yönetimi, 2017-2018 sezonunun ilk şampiyonluk kupasını mor beyazlı camiaya kazandıran U-12 takımını yemekte ağırladı. Oldukça güzel görüntülerin yaşandığı yemekte Kulüp Başkanı Yusuf Öztürk de yer aldı.

Gebzespor’a yeni sezondaki ilk şampiyonluk kupasını kazandıran U-12 takımı, önceki gün Kulüp Başkanı Yusuf Öztürk ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, A takım teknik heyeti ve futbolcular ile birlikte kulüp tesislerinde bir araya geldi. U-12 takımını şampiyonluk yemeğinde ağırlayan yönetim, mor beyazlı camiaya ilk gururu yaşatan U-12 takımı futbolcularını bağrına bastı.

 

 

NİKO İLGİ ODAĞI OLDU

Son derece sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte U-12 takımı futbolcularının ilgi odağı Gebzespor A takımının Ukraynalı yıldızı Niko oldu. Niko U-12 takımına Türkçe olarak, ‘’Afiyet olsun’’ derken, Niko tüm futbolcuları tek tek kutladı.

BAŞKAN ÖZTÜRK BAĞRINA BASTI

Yemeğe katılarak futbolcuları tebrik eden Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk, alt yapıdan sorumlu yöneticileri ile Alt Yapı Teknik Sorumlusu Celil Duran ve ekibine emeklerinden dolayı teşekkür etti. U-12 takımı futbolcularıyla aynı masada yemek yiyen Başkan Öztürk, aynı zamanda adaşı olan takım kaptanı Yusuf’tan takımla ilgili bilgiler aldı.

Başkan Öztürk, yemekte oyunculara hitaben konuşma yaptı.

 

Başkan Yusuf Öztürk, kupayı adaşı Yusuf Hüseyin Özdiyar’dan aldı.

AKDEMİR’DEN ÖĞÜTLER

U-12 takımını kapıda karşılayan ve futbolcuları tek tek öperek kutlayan Gebzespor A takım teknik direktörü Mehmet Akdemir, futbolculara bol bol nasihatlarda bulunarak futboldaki başarılarının eğitim hayatlarında da devam etmesi gerektiğini söyledi. Futbolcuların eğitim ve sporu bir arada götürdükleri taktirde önemli yerlere gelebileceklerini söyleyen Akdemir, uygun bir zamanda A takım ile U-12 takımını maç yaptırmak istediğini de sözlerine ekledi.

A takım teknik patronu Mehmet Akdemir, U-12 takımı futbolcularını kapıda karşılayarak herkesi tek tek kucakladı.

Gebzespor kulübünün enfes lezzetleri bu kez de U-12 takımı futbolcuları için pişirildi.

Ukraynalı Niko, U-12 takımı futbolcularının ilgi odağıydı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.