Ticari Araç Evin Çatısına Uçtu

Gebze 28.11.2017 - 10:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ticari Araç Evin Çatısına Uçtu

KOCAELİ'nin Gebze ilçesinde, köpeğe çarpmamak için sürücüsünün manevra yaptığı hafif ticari araç yolun altında bulunan evin çatısına çarptı.

KOCAELİ'nin Gebze ilçesinde, köpeğe çarpmamak için sürücüsünün manevra yaptığı hafif ticari araç yolun altında bulunan evin çatısına çarptı. Aşağı doğru dik şekilde duran araç, ev ile toprak zemin arasında sıkıştı.  Kaza gece saatlerinde, Hürriyet Mahallesi 2061 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, M. Ç idaresindeki hafif ticari araç ile yolda ilerlerken önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yaptı. Hafif ticari araç yolun altında bulunan evin çatısına çarptı. Aşağı doğru dik şekilde inen araç, çatı ile toprak zeminde arasında sıkıştı. Sürücü kazadan yara almadan kurtulurken, evin çatısında hasar oluştu. 
KOCAELİ'nin Gebze ilçesinde, köpeğe çarpmamak için sürücüsünün manevra yaptığı hafif ticari araç yolun altında bulunan evin çatısına çarptı.

KOCAELİ'nin Gebze ilçesinde, köpeğe çarpmamak için sürücüsünün manevra yaptığı hafif ticari araç yolun altında bulunan evin çatısına çarptı. Aşağı doğru dik şekilde duran araç, ev ile toprak zemin arasında sıkıştı. 

Kaza gece saatlerinde, Hürriyet Mahallesi 2061 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, M. Ç idaresindeki hafif ticari araç ile yolda ilerlerken önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yaptı. Hafif ticari araç yolun altında bulunan evin çatısına çarptı. Aşağı doğru dik şekilde inen araç, çatı ile toprak zeminde arasında sıkıştı. Sürücü kazadan yara almadan kurtulurken, evin çatısında hasar oluştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.