Başhekim Nalbant takipte!

Gebze 28.11.2017 - 10:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Başhekim Nalbant takipte!

Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Gökhan Nalbant, sahada ki çalışmaları sıkı bir şekilde takip ediyor. Fatih Devlet’de ki çalışmaları hızlandıran Nalbant, Beylikbağı’nda devam eden Sağlık Merkezi’nin çalışmalarını inceledi.

Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Gökhan Nalbant, İlçede devam eden sağlık tesislerinin son durumlarını inceledi. Göreve geldiği günden beri hızlı bir çalışma temposu içerisine giren ve Yeni hastanenin çalışmalarını yakından takip eden Nalbant, Gebze’de ki diğer sağlık kuruluşlarını da boş bırakmıyor. Başhekim Nalbant, geçtiğimiz gün Gebze Beylikbağı Sağlık Merkezini Yerinde İnceledi. İdari-Mali Hizmetler Müdürü Ahmet Demir ile yapımı devam eden Gebze Beylikbağı Sağlık Merkezini yerinde incelediler. Bölgemizdeki sağlık yatırımlarına dikkat çeken Nalbant; “Gebze Bölgesinde yeni yapılan sağlık tesisleri, bölge halkının ihtiyaçlarını karşılama yönünde önemli ölçüde katkı yapacaktır.” diye konuştu. TAKDİR TOPLUYOR Genç, dinamik ve çalışkan kişiliğiyle dikkatleri üzerine çeken Nalbant, kısa sürede Gebze’de yaptığı çalışmalarla takdir toplamaya başladı. Mevcut Fatih Devlet Hastanesi’ni kısım kısım yeni binaya taşımaya başlayan Nalbant, Fatih Devlet Bünyesinde hizmet veren Çayırova Semt Polikliniği’nin de ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışma yaparken, Beylikbağı’na giderek incelemelerde bulunması da takdir topladı. Göreve başladığında yarım kalan Fatih Devlet Hastanesi’ni adeta bir bomba gibi elinde bulan nalbant, kısa sürede koordinasyonu sağlayarak birkaç ay içinde taşınma işlemlerinin bitirebilecek duruma getirdi.
Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Gökhan Nalbant, sahada ki çalışmaları sıkı bir şekilde takip ediyor. Fatih Devlet’de ki çalışmaları hızlandıran Nalbant, Beylikbağı’nda devam eden Sağlık Merkezi’nin çalışmalarını inceledi.

Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Gökhan Nalbant, İlçede devam eden sağlık tesislerinin son durumlarını inceledi. Göreve geldiği günden beri hızlı bir çalışma temposu içerisine giren ve Yeni hastanenin çalışmalarını yakından takip eden Nalbant, Gebze’de ki diğer sağlık kuruluşlarını da boş bırakmıyor. Başhekim Nalbant, geçtiğimiz gün Gebze Beylikbağı Sağlık Merkezini Yerinde İnceledi. İdari-Mali Hizmetler Müdürü Ahmet Demir ile yapımı devam eden Gebze Beylikbağı Sağlık Merkezini yerinde incelediler. Bölgemizdeki sağlık yatırımlarına dikkat çeken Nalbant; “Gebze Bölgesinde yeni yapılan sağlık tesisleri, bölge halkının ihtiyaçlarını karşılama yönünde önemli ölçüde katkı yapacaktır.” diye konuştu.

TAKDİR TOPLUYOR

Genç, dinamik ve çalışkan kişiliğiyle dikkatleri üzerine çeken Nalbant, kısa sürede Gebze’de yaptığı çalışmalarla takdir toplamaya başladı. Mevcut Fatih Devlet Hastanesi’ni kısım kısım yeni binaya taşımaya başlayan Nalbant, Fatih Devlet Bünyesinde hizmet veren Çayırova Semt Polikliniği’nin de ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışma yaparken, Beylikbağı’na giderek incelemelerde bulunması da takdir topladı. Göreve başladığında yarım kalan Fatih Devlet Hastanesi’ni adeta bir bomba gibi elinde bulan nalbant, kısa sürede koordinasyonu sağlayarak birkaç ay içinde taşınma işlemlerinin bitirebilecek duruma getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.