558 yetmiyor!

Gebze 30.11.2017 - 12:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

558 yetmiyor!

Gebze Teknik Üniversitesi ve Fatih Devlet Hastanesi güzergâhında seyreden 558 numaralı otobüs vatandaşlara yetmiyor.

İnternet üzerinden imza kampanyası başlatan vatandaşlar, 558 numaralı otobüsün yetersiz kaldığını, otobüsün ya sefer saatlerinin kısaltılmasını ya da ek otobüsler eklenmesi gerektiğini belirttiler. Vatandaşlar yaptıkları açıklamada, “558 Nolu Gebze Teknik Üniversitesi - Fatih Caddesi- Atatürk Mahallesi - Çağdaşkent - Gebze - Fatih Devlet Hastanesi, Kocaeli Otobüs Hattını kullananlar bilir. Otobüs kalkış saatleri 20 dakika da bir olduğu için gelen otobüslere erkek olduğun halde bile binmek imkânsız iken, kadınların nasıl binmesini bekliyorsunuz. Hele ki, çocuklu aile veya tekerlekli sandalyeli olan vatandaşlarımız nasıl binsinler?” BALIK İSTİFİ YOLCULUK “Ayrıca 20-25 dakika otobüs bekledikten sonra şoför ‘çok kalabalık yer yok’ diyerek sizi almadan duraktan gittiği vakit diğer otobüsü ortalama olarak bekleme süreniz 35 dakika. Bu durumda Otobüse herkes üst üste bindiğini düşünürsünüz. Sıcak günlerde veya soğuk günlerde insanlar bu hatta balık istifi yolculuk yapmak zorunda kalıyorlar. Araçlarda kalabalıktan ayakta durmak bile sorun oluyor. Eve ulaşana kadar resmen hamama girmiş gibi oluyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Otobüs işletmesi bu çileye neden el koymuyor, otobüs seferlerini arttırmıyor?” RESMEN ÇİLE ÇEKİYOR Hasta insanlar, yaşlılar, çocuklar, çocuklu aileler veya tekerlekli sandalyeli olan vatandaşlarımız ayakta ve sıkışıklıktan dolayı resmen çile çekiyor. 558 Nolu otobüsü kullanan her kişi artık bu durumdan şikâyetçidir. Sayın yetkililer size önerimizi değerlendirmenizi rica ediyoruz. 558 Nolu Otobüs kalkış saatleri 10 dakika da bir olsun. 558 Nolu Otobüs hattına büyük otobüs eklensin. 558 Nolu Otobüs hattının akşam saatlerin de kalkış saatleri daha sık olsun. Gebze halkı olarak biz bunları istiyoruz. Eğer halkınıza değer veriyorsanız bunlara önem vermenizi rica ediyoruz” ifadelerine yer verdiler. İnternet ortamı üzerinden başlatılan imza kampanyası başlatan vatandaşlar, imza kampanyası destek istediler. İmza kampanyasının linki; http://chn.ge/2AmTZHL
Gebze Teknik Üniversitesi ve Fatih Devlet Hastanesi güzergâhında seyreden 558 numaralı otobüs vatandaşlara yetmiyor.

İnternet üzerinden imza kampanyası başlatan vatandaşlar, 558 numaralı otobüsün yetersiz kaldığını, otobüsün ya sefer saatlerinin kısaltılmasını ya da ek otobüsler eklenmesi gerektiğini belirttiler. Vatandaşlar yaptıkları açıklamada, “558 Nolu Gebze Teknik Üniversitesi - Fatih Caddesi- Atatürk Mahallesi - Çağdaşkent - Gebze - Fatih Devlet Hastanesi, Kocaeli Otobüs Hattını kullananlar bilir. Otobüs kalkış saatleri 20 dakika da bir olduğu için gelen otobüslere erkek olduğun halde bile binmek imkânsız iken, kadınların nasıl binmesini bekliyorsunuz. Hele ki, çocuklu aile veya tekerlekli sandalyeli olan vatandaşlarımız nasıl binsinler?”

BALIK İSTİFİ YOLCULUK

“Ayrıca 20-25 dakika otobüs bekledikten sonra şoför ‘çok kalabalık yer yok’ diyerek sizi almadan duraktan gittiği vakit diğer otobüsü ortalama olarak bekleme süreniz 35 dakika. Bu durumda Otobüse herkes üst üste bindiğini düşünürsünüz. Sıcak günlerde veya soğuk günlerde insanlar bu hatta balık istifi yolculuk yapmak zorunda kalıyorlar. Araçlarda kalabalıktan ayakta durmak bile sorun oluyor. Eve ulaşana kadar resmen hamama girmiş gibi oluyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Otobüs işletmesi bu çileye neden el koymuyor, otobüs seferlerini arttırmıyor?”

RESMEN ÇİLE ÇEKİYOR

Hasta insanlar, yaşlılar, çocuklar, çocuklu aileler veya tekerlekli sandalyeli olan vatandaşlarımız ayakta ve sıkışıklıktan dolayı resmen çile çekiyor. 558 Nolu otobüsü kullanan her kişi artık bu durumdan şikâyetçidir. Sayın yetkililer size önerimizi değerlendirmenizi rica ediyoruz. 558 Nolu Otobüs kalkış saatleri 10 dakika da bir olsun. 558 Nolu Otobüs hattına büyük otobüs eklensin. 558 Nolu Otobüs hattının akşam saatlerin de kalkış saatleri daha sık olsun. Gebze halkı olarak biz bunları istiyoruz. Eğer halkınıza değer veriyorsanız bunlara önem vermenizi rica ediyoruz” ifadelerine yer verdiler. İnternet ortamı üzerinden başlatılan imza kampanyası başlatan vatandaşlar, imza kampanyası destek istediler. İmza kampanyasının linki; http://chn.ge/2AmTZHL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.