Diliskelesi Play-Off yolcusu 3-0

Spor 12.12.2017 - 10:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Diliskelesi Play-Off yolcusu 3-0

Diliskelesi Play-Off yolcusu 3-0

Çok değil 2 sezon öncesine kadar 2.Küme takımıyken şimdi Amatör Süper Lig’de Play-Off’un en güçlü adaylarından biri haline gelen Diliskelesi, çizdiği rota doğrultusunda ilerlemeye devam ediyor. Mavi-Beyazlı ekibin son kurbanı, 1-1’in rövanşında 3-0 mağlup ettiği Denizli Köyüspor oldu. Kocaeli Güneş’in yenilmesiyle bir basamak daha yukarı çıkan Diliskelesi’nde Play-Off şarkıları söylenmeye başlandı.  3.SIRAYA YÜKSELDİLER  1-1’in rövanşı Tavşancıl Salih Gün Stadı’nda oynanırken, mavi-beyazlılar zorlu 90 dakikayı Ahmet Çağın, Ali Arslan ve Mehmet Vural’ın golleriyle kolaya çevirerek Play-Off iddiasını güçlendirdi. Haftayı 20 puanla 3. sırada tamamlayan Diliskelesi önümüzdeki hafta Hereke Yıldız’ın konuğu olacak. 12 puanda kalarak kredisini tüketen Denizli Köyüspor ise önümüzdeki hafta Tavşantepe ile Gebze’de karşılaşacak.
Diliskelesi Play-Off yolcusu 3-0

Çok değil 2 sezon öncesine kadar 2.Küme takımıyken şimdi Amatör Süper Lig’de Play-Off’un en güçlü adaylarından biri haline gelen Diliskelesi, çizdiği rota doğrultusunda ilerlemeye devam ediyor. Mavi-Beyazlı ekibin son kurbanı, 1-1’in rövanşında 3-0 mağlup ettiği Denizli Köyüspor oldu. Kocaeli Güneş’in yenilmesiyle bir basamak daha yukarı çıkan Diliskelesi’nde Play-Off şarkıları söylenmeye başlandı. 

3.SIRAYA YÜKSELDİLER 

1-1’in rövanşı Tavşancıl Salih Gün Stadı’nda oynanırken, mavi-beyazlılar zorlu 90 dakikayı Ahmet Çağın, Ali Arslan ve Mehmet Vural’ın golleriyle kolaya çevirerek Play-Off iddiasını güçlendirdi. Haftayı 20 puanla 3. sırada tamamlayan Diliskelesi önümüzdeki hafta Hereke Yıldız’ın konuğu olacak. 12 puanda kalarak kredisini tüketen Denizli Köyüspor ise önümüzdeki hafta Tavşantepe ile Gebze’de karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.