Gebze’de Bir İşçi Beton Mikserinin Altında Kaldı

Gebze 15.12.2017 - 15:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze’de Bir İşçi Beton Mikserinin Altında Kaldı

Gebze’de Bir İşçi Beton Mikserinin Altında Kaldı

Gebze’de bir fabrikada çalışan işçi beton mikserinin altında kalarak yaralandı. Edinilen bilgi ve iddialara göre; Gebze Tavşanlı Mahallesi’nde bulunan YETSAN Fabrikası’nda çalışan bir işçi beton mikserinin altında kaldı. Çevredeki diğer işçilerin kazayı fark etmeleri üzerine itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri mikser altında kalan işçiyi kurtardı. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından yaralanan işçi hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 
Gebze’de Bir İşçi Beton Mikserinin Altında Kaldı

Gebze’de bir fabrikada çalışan işçi beton mikserinin altında kalarak yaralandı.

Edinilen bilgi ve iddialara göre; Gebze Tavşanlı Mahallesi’nde bulunan YETSAN Fabrikası’nda çalışan bir işçi beton mikserinin altında kaldı. Çevredeki diğer işçilerin kazayı fark etmeleri üzerine itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri mikser altında kalan işçiyi kurtardı. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından yaralanan işçi hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.