Giresunlular Açılışa Hazır!

Kocaeli 20.12.2017 - 11:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Giresunlular Açılışa Hazır!

Kocaeli Giresun Dernekleri Federasyonu Pazar günü görkemli bir açılış gerçekleştirecek.

Pazar günü yapılacak açılış öncesi Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu binasında bir toplantı düzenlendi. Düzenlenen toplantıya Kocaeli Giresun Dernekleri Federasyonu Başkanı Olgun Kandemir, Başkan Vekili Mehmet Elmas, Başkan Yardımcısı Yenel Güney, Kadın Kolları Başkanı Vildan Er, Eğitim Birim Başkanı Semra Bayrak Bektaş, Basın Danışmanı Mustafa Cihan, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Güngör, Tirebolu ve Güce Dernek Başkanı Mehmet Aydın , Espiyeliler Dernek Başkanı Hüseyin Acar , Göreliler Dernek Başkanı Mustafa Emek, Soğukpınar Dernek Başkanı Mahmut Oflu, Yavuz Selim Mahallesi Dernek Başkanı Osman Kahraman , Hürriyet Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Adnan Civil, Giresun Keşap Dernek Başkanı Erdal Aydın, Gebze Giresun ve Yağlı Köyü ile Çevre Köyleri Dernek Başkanı Halil Gümüş, Çalca Köyü Dernek Başkan Vekili Ahmet Usta, Dereliler Dernek Başkanı Ahmet Aslan ve Darıca Giresunlular Dernek Başkanı Binali Kır ile davetliler katıldı.     TÜM VATANDAŞLARIMIZ DAVETLİ Pazar günü yapılacak açılış öncesi basınla bir araya gelen Giresunlu Derneklerden oluşan federasyonun başkanı Olgun Kandemir selamlama konuşmasında, “Değerli dernek başkanlarım hoş geldiniz. Her şeyimiz hazır sadece süslemelerimiz kaldı. Ayda bir kez toplantılarımız mutlaka yapılacak. Kocaeli’de 30 tane Giresun Derneği var şu an 17 tanesini çatımız altına topladık. Derneklerin tamamını önümüzdeki aylarda çatımız altına toplayacağız. Birinci hedefimiz federasyon binası mülkü edinmek. Mülk edinince de mülkümüzde bütün derneklerin odaları bulunacak. Şenlik yapacağız. 3 gün 3 gece sürecek. Dernek başkanlarımızdan üyelerini getirmelerini istiyoruz. Bir olmalıyız ki açılışımız muhteşem olsun. Biz buradayız diyebilelim. Federasyon açılışımız 24 Aralık Pazar günü saat 12’de federasyon binamız önünde mehteran takımıyla muhteşem bir açılış yapacağız. Kocaeli ve Giresun protokolünün katılacağı açılışına tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum.” dedi.    
Kocaeli Giresun Dernekleri Federasyonu Pazar günü görkemli bir açılış gerçekleştirecek.

Pazar günü yapılacak açılış öncesi Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu binasında bir toplantı düzenlendi. Düzenlenen toplantıya Kocaeli Giresun Dernekleri Federasyonu Başkanı Olgun Kandemir, Başkan Vekili Mehmet Elmas, Başkan Yardımcısı Yenel Güney, Kadın Kolları Başkanı Vildan Er, Eğitim Birim Başkanı Semra Bayrak Bektaş, Basın Danışmanı Mustafa Cihan, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Güngör, Tirebolu ve Güce Dernek Başkanı Mehmet Aydın , Espiyeliler Dernek Başkanı Hüseyin Acar , Göreliler Dernek Başkanı Mustafa Emek, Soğukpınar Dernek Başkanı Mahmut Oflu, Yavuz Selim Mahallesi Dernek Başkanı Osman Kahraman , Hürriyet Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Adnan Civil, Giresun Keşap Dernek Başkanı Erdal Aydın, Gebze Giresun ve Yağlı Köyü ile Çevre Köyleri Dernek Başkanı Halil Gümüş, Çalca Köyü Dernek Başkan Vekili Ahmet Usta, Dereliler Dernek Başkanı Ahmet Aslan ve Darıca Giresunlular Dernek Başkanı Binali Kır ile davetliler katıldı.

 

 

TÜM VATANDAŞLARIMIZ DAVETLİ

Pazar günü yapılacak açılış öncesi basınla bir araya gelen Giresunlu Derneklerden oluşan federasyonun başkanı Olgun Kandemir selamlama konuşmasında, “Değerli dernek başkanlarım hoş geldiniz. Her şeyimiz hazır sadece süslemelerimiz kaldı. Ayda bir kez toplantılarımız mutlaka yapılacak. Kocaeli’de 30 tane Giresun Derneği var şu an 17 tanesini çatımız altına topladık. Derneklerin tamamını önümüzdeki aylarda çatımız altına toplayacağız. Birinci hedefimiz federasyon binası mülkü edinmek. Mülk edinince de mülkümüzde bütün derneklerin odaları bulunacak. Şenlik yapacağız. 3 gün 3 gece sürecek. Dernek başkanlarımızdan üyelerini getirmelerini istiyoruz. Bir olmalıyız ki açılışımız muhteşem olsun. Biz buradayız diyebilelim. Federasyon açılışımız 24 Aralık Pazar günü saat 12’de federasyon binamız önünde mehteran takımıyla muhteşem bir açılış yapacağız. Kocaeli ve Giresun protokolünün katılacağı açılışına tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.