Allah Devamını Erdirsin

Spor 23.12.2017 - 22:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Allah Devamını Erdirsin

Bölgemizin yetiştirdiği yıldız futbolcularından Güney Tutcuoğlu, evliliğe ilk adımını Şelale Düğün Salonu'nda yapılagerçekleşen nişan töreni ile attı. Altuntaş ve Tutçuoğlu'nun heyecan ve mutlulukları ise görülmeye değerdi.

Altuntaş Ailesinin güzel kızları Merve Altuntaş ile nişanlanan Başkent Ekibi Ankara Demirspor'un yıldız futbolcusu Güney Tutçuoğlu evlilik yolunda ilk adımını attı. Darıca G.B, Gebzespor ve Çayırovaspor'da oynadığı üst düzey futbolla bölgemiz futbolseverlerinin gönlünde taht kuran Ankara'da bölge futbolumuzu başarı ile temsil eden Güney Tutçuoğlu nişanlısı Merve Altuntaş ile duygu dolu, heyecanlı ve mutlu bir nişan gecesi yaşadı.Ayrıca bölge futbolumuzun başarılı teknik direktörü Eyüp Tutçuoğlu'nun da oğlu olan Güney Tutçuoğlu nişan töreninin ardından hemen uçak yoluyla Antalya'ya giderek bu kentte devre arası kamp programı uygulayan takımına katıldı. FUTBOL DÜNYASI BU NİŞANDA BULUŞTU Bir çok kulüp, futbolcu, teknik adamlar ve yöneticiler devre arası kamp programı için ülkemizin deişik kentlerine gitmesine karşılık bir çok futbol adamı nişanda bir araya geldi. Özellikle bir dönem eyüp Tutçuoğlu ve Güney Tutçuoğlu ile bir arada çalışan futbol dünyasının önde gelen isimleri bu nişana katılmaktan geri kalmadılar. Erol Kaplan, Murat Onar, Erhan Abana, Halim Ceyran, Hasan Berber gibi futbola değişik kategorilerde hizmet veren isimlerin yanısıra Tayfun Keskinoğlu ve Oğuzhan Saraç gibi bölgemiz futbolunun yıldızları da bu nişanda yerlerini aldılar. Nişana katılan davetliler, danslar, halaylar ve oyun havaları ile genç çiftin mutluluğuna ve coşkusuna gecenin ilerleyen saatlerine dek ortak oldular.
Bölgemizin yetiştirdiği yıldız futbolcularından Güney Tutcuoğlu, evliliğe ilk adımını Şelale Düğün Salonu'nda yapılagerçekleşen nişan töreni ile attı. Altuntaş ve Tutçuoğlu'nun heyecan ve mutlulukları ise görülmeye değerdi.

Altuntaş Ailesinin güzel kızları Merve Altuntaş ile nişanlanan Başkent Ekibi Ankara Demirspor'un yıldız futbolcusu Güney Tutçuoğlu evlilik yolunda ilk adımını attı. Darıca G.B, Gebzespor ve Çayırovaspor'da oynadığı üst düzey futbolla bölgemiz futbolseverlerinin gönlünde taht kuran Ankara'da bölge futbolumuzu başarı ile temsil eden Güney Tutçuoğlu nişanlısı Merve Altuntaş ile duygu dolu, heyecanlı ve mutlu bir nişan gecesi yaşadı.Ayrıca bölge futbolumuzun başarılı teknik direktörü Eyüp Tutçuoğlu'nun da oğlu olan Güney Tutçuoğlu nişan töreninin ardından hemen uçak yoluyla Antalya'ya giderek bu kentte devre arası kamp programı uygulayan takımına katıldı.

FUTBOL DÜNYASI BU NİŞANDA BULUŞTU

Bir çok kulüp, futbolcu, teknik adamlar ve yöneticiler devre arası kamp programı için ülkemizin deişik kentlerine gitmesine karşılık bir çok futbol adamı nişanda bir araya geldi. Özellikle bir dönem eyüp Tutçuoğlu ve Güney Tutçuoğlu ile bir arada çalışan futbol dünyasının önde gelen isimleri bu nişana katılmaktan geri kalmadılar. Erol Kaplan, Murat Onar, Erhan Abana, Halim Ceyran, Hasan Berber gibi futbola değişik kategorilerde hizmet veren isimlerin yanısıra Tayfun Keskinoğlu ve Oğuzhan Saraç gibi bölgemiz futbolunun yıldızları da bu nişanda yerlerini aldılar. Nişana katılan davetliler, danslar, halaylar ve oyun havaları ile genç çiftin mutluluğuna ve coşkusuna gecenin ilerleyen saatlerine dek ortak oldular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.