Gebze’de ‘Lezzet Durağı’

Gebze 25.12.2017 - 11:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze’de ‘Lezzet Durağı’

Kervan Izgara& Çorba Gebzelilerin hizmetine açıldı.

Gebze Sultan Orhan Mahallesi, İlyasbey Caddesi üzerinde kısa bir zaman önce hizmet vermeye başlayan Kervan Izgara& Çorba’nın basına tanıtımı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Kervan Izgara& Çorba’nın ortaklarından Hamit Kuş, “Ben Hamit Kuş. Daha önceden siyasetin içerisinde yer aldım. Sanayici olarak da organize sanayide iş yerimiz de mevcut. Burası da Kervan Izgara& Çorba olarak Gebzeli hemşerilerimizin hizmetine sunduk. Buradaki önemli olan kriterimiz öncelikle hijyen. Bununla beraber hizmetin her noktasında hiçbir eksiği olmadan kendi kesimlerimiz olan etlerimizle ızgaramız ve kebap çeşitlerimiz, kelle paçalarımız, çorbalarımız ve tatlılar olarak da en kaliteli tatlarla Gebze’ye bir kalite ve farklılık getirmek istedik.” dedi.     7/24 AÇIĞIZ Gebze’de farklılık yaratacaklarını belirten Hamit Kuş, “Muhammed Kolcu ve Erdal Yiğit ile bu işe girdik. Mekân ve yer olarak Gebze’de farklı bir consept yaratmaya geldik. Özellikle kış bahçesiyle, üst katta toplantı salonumuzla birlikte toplamda 300 kişilik bir mekânımızla Gebzelilerin hizmetindeyiz. İmalatımız ve mutfağımız burada. Etlerimiz günlük ve taze olduğu halde soğuk odalarımız var. Çorba ustalarımız Kahramanmaraş’tan geldi ve yaklaşık 40 kişilik bir ekiple hizmet ediyoruz. 7 gün 24 saat açığız. Bugüne kadar Gebze’de olmayan gece geç saatlerde de olsa bir yere gidemiyorduk. Bizi en çok mutlu eden de açıldığımız günden bugüne aileler gece geç saatte de olsa buraya geliyorlar. Çıktığımız yolda aynı kalitede devam etmek istiyoruz. Biz burada hizmet verirken yerel yönetimlerden destek bekliyoruz.” diye konuştu.     YAKIN ZAMANDA ŞUBELEŞECEĞİZ Kervan Izgara& Çorba’da yapılan her işin hukuki olduğunu belirten Hamit kuş konuşmasında, “Ufak tefek burada zorluklar olsa da yaptığımız her şeyi hukuk çerçevesinde yaptık. Belediyenin planı dâhilinde çalıştık. En çok hoşumuza giden de buranın restoran caddesi olması. Biz hizmetin en iyisini yapmak için yola çıktık. Kimsenin ekmeği ile oynamadık. Gebze’ye hizmet boynumuzun borcudur. Müşterilerimize ücretsiz otoparkımız da mevcut. Buradaki esnaf arkadaşlarımıza da hayırlı kazançlar diliyoruz. Biz ‘Lezzet Durağı’ sloganı ile yola çıktık. Yakın zamanda da şubeleşmeye gideceğiz. Erken zamanda şubeleşme kararı almamızın sebebi, 3 aydır buraya olan yoğun taleptir. Bundan sonra da aynı yolda devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.    
Kervan Izgara& Çorba Gebzelilerin hizmetine açıldı.

Gebze Sultan Orhan Mahallesi, İlyasbey Caddesi üzerinde kısa bir zaman önce hizmet vermeye başlayan Kervan Izgara& Çorba’nın basına tanıtımı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Kervan Izgara& Çorba’nın ortaklarından Hamit Kuş, “Ben Hamit Kuş. Daha önceden siyasetin içerisinde yer aldım. Sanayici olarak da organize sanayide iş yerimiz de mevcut. Burası da Kervan Izgara& Çorba olarak Gebzeli hemşerilerimizin hizmetine sunduk. Buradaki önemli olan kriterimiz öncelikle hijyen. Bununla beraber hizmetin her noktasında hiçbir eksiği olmadan kendi kesimlerimiz olan etlerimizle ızgaramız ve kebap çeşitlerimiz, kelle paçalarımız, çorbalarımız ve tatlılar olarak da en kaliteli tatlarla Gebze’ye bir kalite ve farklılık getirmek istedik.” dedi.

 

 

7/24 AÇIĞIZ

Gebze’de farklılık yaratacaklarını belirten Hamit Kuş, “Muhammed Kolcu ve Erdal Yiğit ile bu işe girdik. Mekân ve yer olarak Gebze’de farklı bir consept yaratmaya geldik. Özellikle kış bahçesiyle, üst katta toplantı salonumuzla birlikte toplamda 300 kişilik bir mekânımızla Gebzelilerin hizmetindeyiz. İmalatımız ve mutfağımız burada. Etlerimiz günlük ve taze olduğu halde soğuk odalarımız var. Çorba ustalarımız Kahramanmaraş’tan geldi ve yaklaşık 40 kişilik bir ekiple hizmet ediyoruz. 7 gün 24 saat açığız. Bugüne kadar Gebze’de olmayan gece geç saatlerde de olsa bir yere gidemiyorduk. Bizi en çok mutlu eden de açıldığımız günden bugüne aileler gece geç saatte de olsa buraya geliyorlar. Çıktığımız yolda aynı kalitede devam etmek istiyoruz. Biz burada hizmet verirken yerel yönetimlerden destek bekliyoruz.” diye konuştu.

 

 

YAKIN ZAMANDA ŞUBELEŞECEĞİZ

Kervan Izgara& Çorba’da yapılan her işin hukuki olduğunu belirten Hamit kuş konuşmasında, “Ufak tefek burada zorluklar olsa da yaptığımız her şeyi hukuk çerçevesinde yaptık. Belediyenin planı dâhilinde çalıştık. En çok hoşumuza giden de buranın restoran caddesi olması. Biz hizmetin en iyisini yapmak için yola çıktık. Kimsenin ekmeği ile oynamadık. Gebze’ye hizmet boynumuzun borcudur. Müşterilerimize ücretsiz otoparkımız da mevcut. Buradaki esnaf arkadaşlarımıza da hayırlı kazançlar diliyoruz. Biz ‘Lezzet Durağı’ sloganı ile yola çıktık. Yakın zamanda da şubeleşmeye gideceğiz. Erken zamanda şubeleşme kararı almamızın sebebi, 3 aydır buraya olan yoğun taleptir. Bundan sonra da aynı yolda devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.