Erzurumlular 2018’e Hızlı Giriyor

Kocaeli 31.12.2017 - 15:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Erzurumlular 2018’e Hızlı Giriyor

Geçtiğimiz ay genel kurulunu tamamlayarak yeni dönemde de Tekin Dursun Başkanlığında faaliyetlerine devam eden Kocaeli Erzurumlular Derneği Federasyonu (KEDFE) yönetimi gazetemize yönelik bir ziyaret gerçekleştirdi.

KEDFE Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Dursun ve beraberinde derneğin yönetim kurulu üyesi aynı zamanda Darıca Erzurumlular Derneği Başkanı Sıddık Topal’ın gazetemize yapmış olduğu ziyarette gazetemiz adına ev sahipliğini Haber Sorumlusu Yağmur Sır yaptı. Yeni dönem çalışmaları ile Sır’a bilgi aktaran Dursun, “Kocaeli genelindeki yoğun Erzurumlu hemşerilerimize yönelik etkinlik, proje ve faaliyetlerle yeni yılda da çalışmalarımıza devam edeceğiz. Amacımız sadece Erzurumlu hemşerilerimize yönelik programlar değil, yaşadığımız bölgenin de gelişimine katkı yapacak proje ve planlar düşüncemiz çerçevesindedir. OCAK’TA İKİ PROGRAM BİRDEN Bu çalışmalarımız çerçevesinde bölge basınımızın bugüne kadar derneğimize gösterdiği ilgi ve alaka eminim ki bundan sonraki süreçte de devam edecektir. Hedef Gazetesi de bölgemizde önemli bir basın kuruluşudur. Gazetenizin tüm çalışanlarının yeni yılını kutlar başarılar dilerim.” dedi. Yağmur Sır KEDFE yönetiminin ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirirken yakın zamanda hayata geçecek olan programlarla ilgili bilgi aktarımında da bulunuldu. KEDFE 13 Ocak 2018 tarihinde Gebze Kapalı Spor Salonu’nda Federasyonlarının kuruluşunun 10’uncu yıldönümü için kutlama hazırlıklarını sürdürürken 6 Ocak’ta ise Kudüs ile ilgili bir basın açıklaması yapacak. Yine KEDFE programları arasında önem kaydeden Erzurum’un düşman işgalinden kurtuluşu 17 Mart’ta ‘1001 Hatim Programı’ ile birlikte Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
Geçtiğimiz ay genel kurulunu tamamlayarak yeni dönemde de Tekin Dursun Başkanlığında faaliyetlerine devam eden Kocaeli Erzurumlular Derneği Federasyonu (KEDFE) yönetimi gazetemize yönelik bir ziyaret gerçekleştirdi.

KEDFE Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Dursun ve beraberinde derneğin yönetim kurulu üyesi aynı zamanda Darıca Erzurumlular Derneği Başkanı Sıddık Topal’ın gazetemize yapmış olduğu ziyarette gazetemiz adına ev sahipliğini Haber Sorumlusu Yağmur Sır yaptı. Yeni dönem çalışmaları ile Sır’a bilgi aktaran Dursun, “Kocaeli genelindeki yoğun Erzurumlu hemşerilerimize yönelik etkinlik, proje ve faaliyetlerle yeni yılda da çalışmalarımıza devam edeceğiz. Amacımız sadece Erzurumlu hemşerilerimize yönelik programlar değil, yaşadığımız bölgenin de gelişimine katkı yapacak proje ve planlar düşüncemiz çerçevesindedir.

OCAK’TA İKİ PROGRAM BİRDEN

Bu çalışmalarımız çerçevesinde bölge basınımızın bugüne kadar derneğimize gösterdiği ilgi ve alaka eminim ki bundan sonraki süreçte de devam edecektir. Hedef Gazetesi de bölgemizde önemli bir basın kuruluşudur. Gazetenizin tüm çalışanlarının yeni yılını kutlar başarılar dilerim.” dedi. Yağmur Sır KEDFE yönetiminin ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirirken yakın zamanda hayata geçecek olan programlarla ilgili bilgi aktarımında da bulunuldu. KEDFE 13 Ocak 2018 tarihinde Gebze Kapalı Spor Salonu’nda Federasyonlarının kuruluşunun 10’uncu yıldönümü için kutlama hazırlıklarını sürdürürken 6 Ocak’ta ise Kudüs ile ilgili bir basın açıklaması yapacak. Yine KEDFE programları arasında önem kaydeden Erzurum’un düşman işgalinden kurtuluşu 17 Mart’ta ‘1001 Hatim Programı’ ile birlikte Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.