19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca Şırnak’a ‘Bir Umut’ Oldu

Darıca 04.01.2018 - 14:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca Şırnak’a ‘Bir Umut’ Oldu

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği’nin yardımları devam ediyor.

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği, Şırnak’ın İdil İlçesi’nde yaşayan yüzde 92 engeli olan Gülsüm’e İstanbul Derindere A.Ş.’nin de katkıları ile akülü araç gönderdi. Dernek Başkanı Melek Arıkan Gülsüm’ün annesinin kendisine ulaştıklarını belirterek, “Tarafımıza ulaşan mektupta Gülsüm’ün annesi Gülsüm’ün yüzde 92 engelli olduğunu ve okula her gün sırtında getirip götürdüğünü yazmıştı. Artık büyüyen kızını taşımakta zorlanan fedakâr anne, bir akülü sandalyeye ihtiyacı olduğunu dile getirerek bizden yardım istemişti. DESTEK OLACAĞIZ Biz de fedakâr annemizin isteğine en kısa sürede cevap vermeye çalıştık. Çalışmalarımız neticesinde kısa zaman içerinde bir adet akülü sandalye aldık. Akülü sandalyeyi bekletmeden Gülsüm’e gönderdik. Akülü sandalye alırken desteklerini bizden esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Yardımlarımız hız kesmeden devam edecek. Bize ulaşan ihtiyaç sahiplerine de desteklerimizi kesmeyeceğiz. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağız.” dedi.
Darıca Bir Umut Engelliler Derneği’nin yardımları devam ediyor.

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği, Şırnak’ın İdil İlçesi’nde yaşayan yüzde 92 engeli olan Gülsüm’e İstanbul Derindere A.Ş.’nin de katkıları ile akülü araç gönderdi. Dernek Başkanı Melek Arıkan Gülsüm’ün annesinin kendisine ulaştıklarını belirterek, “Tarafımıza ulaşan mektupta Gülsüm’ün annesi Gülsüm’ün yüzde 92 engelli olduğunu ve okula her gün sırtında getirip götürdüğünü yazmıştı. Artık büyüyen kızını taşımakta zorlanan fedakâr anne, bir akülü sandalyeye ihtiyacı olduğunu dile getirerek bizden yardım istemişti.

DESTEK OLACAĞIZ

Biz de fedakâr annemizin isteğine en kısa sürede cevap vermeye çalıştık. Çalışmalarımız neticesinde kısa zaman içerinde bir adet akülü sandalye aldık. Akülü sandalyeyi bekletmeden Gülsüm’e gönderdik. Akülü sandalye alırken desteklerini bizden esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Yardımlarımız hız kesmeden devam edecek. Bize ulaşan ihtiyaç sahiplerine de desteklerimizi kesmeyeceğiz. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.