CHP'DE KONGRE GÜNÜ

Kocaeli 07.01.2018 - 09:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP'DE KONGRE GÜNÜ

CHP Kocaeli İl Kongresi bugün yapılacak

CHP Kocaeli İl Örgütü 36. Olağan Kongresi, bugün Sabancı Kültür Merkezi’nde yapılacak. Mevcut İl Başkanı Cengiz Sarıbay yeniden aday olurken DSP eski Milletvekilli Bekir Yurdagül de aday olarak yarışacak. 636 delegenin oy hakkının bulunduğu kongrede 600 il delegesi, 9 disiplin kurulu ve 25 yönetim kurulu üyesi belirlenecek. Hazırlıklar başladı CHP’nin yeni il başkanını seçmesine saatler kala kongrenin yapılacağı salon ve çevresinde hazırlıklar başladı. Sabancı Kültür Merkezi’nin dışı CHP bayraklarıyla donatıldı. Kongre salonuna da CHP bayrakları asılırken adaylar Cengiz Sarıbay ve Bekir Yurdagül’ün de salon içine ve dışına pankartlar astırdığı görüldü.Polis güvenliği sağlamak için salon dışında ekipleri bekleterek önlem aldı
CHP Kocaeli İl Kongresi bugün yapılacak

CHP Kocaeli İl Örgütü 36. Olağan Kongresi, bugün Sabancı Kültür Merkezi’nde yapılacak. Mevcut İl Başkanı Cengiz Sarıbay yeniden aday olurken DSP eski Milletvekilli Bekir Yurdagül de aday olarak yarışacak. 636 delegenin oy hakkının bulunduğu kongrede 600 il delegesi, 9 disiplin kurulu ve 25 yönetim kurulu üyesi belirlenecek.

Hazırlıklar başladı

CHP’nin yeni il başkanını seçmesine saatler kala kongrenin yapılacağı salon ve çevresinde hazırlıklar başladı. Sabancı Kültür Merkezi’nin dışı CHP bayraklarıyla donatıldı. Kongre salonuna da CHP bayrakları asılırken adaylar Cengiz Sarıbay ve Bekir Yurdagül’ün de salon içine ve dışına pankartlar astırdığı görüldü.Polis güvenliği sağlamak için salon dışında ekipleri bekleterek önlem aldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.