10 numara 5 yıldız tesis

Kocaeli 07.01.2018 - 15:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

10 numara 5 yıldız tesis

ERDAŞ’IN YENİ EVİ KÖRFEZ’DE HİZMETE GİRDİ

Bölgemizin önde gelen sanayi kuruluşlarından ERDAŞ, Körfez’deki yeni modern tesisiyle hizmete girdi. ERDAŞ Grup’un çok beğenilen yeni tesislerinin açılışına katılım yoğun olurken, protokol üyelerinden tam not aldı. 2003 yılından bu yana Kocaeli’nin farklı ilçelerinde hizmet veren bölgemizin önde gelen sanayi kuruluşlarından ERDAŞ, Körfez’de yeni açılan tesisiyle hizmete girdi.  ERDAŞ’ın Körfez’de hizmete giren yeni tesisinin açılışına Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Körfez Kaymakamı Dr.Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Ticaret Odası Başkanı Sibel Moralı, Körfez Ak Parti ilçe Başkanı Şener Söğüt, Gebze ilçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Erzurumlular Vakfı Kocaeli Başkanı Azmi Cihat Hatipoğlu, Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Tekin Dursun, KEDFE Kurucu Başkanı Gencay Yıldıztekin, çok sayıda il,ilçe ve köy derneklerinin başkanları ve temsilcileri, ERDAŞ Grup personelleri ve çok sayıda davetli katıldı. GÜZEL: DOĞRU YOLDAN ŞAŞMAYACAĞIZ ERDAŞ Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Güzel açılış konuşmasında yaptığı açıklamada, iş ve sosyal hayatlarında her daim doğru ve dürüstlüğü benimsediklerini ve bu yolda ilerlemeye devam edeceklerini söyledi. Açılışına katılan tüm protokol üyeleri ve davetlileri selamlayan Başkan Güzel, ‘’İş hayatımızda attığımız yeni adımımızda bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum’’dedi. PROTOKOLDEN ERDAŞ GRUP’A ÖVGÜLER Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ERDAŞ Grup’un ülke ve Kocaeli sanayisine katkı sunduğunu, böylesine önemli işadamlarının(Murat Güzel’i işaret ederek) sayısının artması gerektiğini söyledi.  Körfez Kaymakamı Dr.Hasan Hüseyin Can yaptığı konuşmada ülkeye istihdam alanında katkı sunan Murat Güzel’i tebrik etti. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ise Körfez’e şık ve modern bir tesis kazandıran ERDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Güzel’e teşekkür etmeyi ihmal etmedi.
ERDAŞ’IN YENİ EVİ KÖRFEZ’DE HİZMETE GİRDİ

Bölgemizin önde gelen sanayi kuruluşlarından ERDAŞ, Körfez’deki yeni modern tesisiyle hizmete girdi. ERDAŞ Grup’un çok beğenilen yeni tesislerinin açılışına katılım yoğun olurken, protokol üyelerinden tam not aldı.

2003 yılından bu yana Kocaeli’nin farklı ilçelerinde hizmet veren bölgemizin önde gelen sanayi kuruluşlarından ERDAŞ, Körfez’de yeni açılan tesisiyle hizmete girdi.  ERDAŞ’ın Körfez’de hizmete giren yeni tesisinin açılışına Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Körfez Kaymakamı Dr.Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Ticaret Odası Başkanı Sibel Moralı, Körfez Ak Parti ilçe Başkanı Şener Söğüt, Gebze ilçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Erzurumlular Vakfı Kocaeli Başkanı Azmi Cihat Hatipoğlu, Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Tekin Dursun, KEDFE Kurucu Başkanı Gencay Yıldıztekin, çok sayıda il,ilçe ve köy derneklerinin başkanları ve temsilcileri, ERDAŞ Grup personelleri ve çok sayıda davetli katıldı.

GÜZEL: DOĞRU YOLDAN ŞAŞMAYACAĞIZ

ERDAŞ Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Güzel açılış konuşmasında yaptığı açıklamada, iş ve sosyal hayatlarında her daim doğru ve dürüstlüğü benimsediklerini ve bu yolda ilerlemeye devam edeceklerini söyledi. Açılışına katılan tüm protokol üyeleri ve davetlileri selamlayan Başkan Güzel, ‘’İş hayatımızda attığımız yeni adımımızda bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum’’dedi.

PROTOKOLDEN ERDAŞ GRUP’A ÖVGÜLER

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ERDAŞ Grup’un ülke ve Kocaeli sanayisine katkı sunduğunu, böylesine önemli işadamlarının(Murat Güzel’i işaret ederek) sayısının artması gerektiğini söyledi.  Körfez Kaymakamı Dr.Hasan Hüseyin Can yaptığı konuşmada ülkeye istihdam alanında katkı sunan Murat Güzel’i tebrik etti. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ise Körfez’e şık ve modern bir tesis kazandıran ERDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Güzel’e teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.