‘’Tam bir takım olduk’’

Spor 09.01.2018 - 11:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

‘’Tam bir takım olduk’’

DARICALI YÖNETİCİ VURAL ANTALYA’DAN İYİ HABERLER İLE DÖNDÜ

Darıca Gençlerbirliği’nin Antalya kampını ziyaret eden kulübün başarılı yöneticilerinden Mücahid Vural, Antalya’dan mutlu ve umutlu döndü. Takımın çok iyi bir kamp süreci geçirdiğini ve arkadaşlık ortamının üst seviyede olduğunu belirten Vural, sarı yeşilli takımın hem saha içinde hem de saha dışında gerçek anlamda bir takım olduğunu söyledi. Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk ile birlikte teknik heyet ve futbolculara moral ziyaretinde bulunan Vural, ikinci yarıya seri galibiyetlerle başlayacaklarına inandığını belirtti. FORVET TRANSFERİ HER AN BİTEBİLİR Transfer ile ilgili bilgi veren Vural, çalışmalarını sürdürdüklerini 2-3 gün içerisinde santrafor transferini netliğe kavuşturacaklarını belirtti. İsim vermekten kaçınarak 3 golcü isimle görüştüklerini kaydeden başarılı yönetici, transfer yapmak için transfer yapmayacaklarını, takıma direkt olarak katkı sağlayacak nokta atışlar yapmak istediklerini söyledi.
DARICALI YÖNETİCİ VURAL ANTALYA’DAN İYİ HABERLER İLE DÖNDÜ

Darıca Gençlerbirliği’nin Antalya kampını ziyaret eden kulübün başarılı yöneticilerinden Mücahid Vural, Antalya’dan mutlu ve umutlu döndü. Takımın çok iyi bir kamp süreci geçirdiğini ve arkadaşlık ortamının üst seviyede olduğunu belirten Vural, sarı yeşilli takımın hem saha içinde hem de saha dışında gerçek anlamda bir takım olduğunu söyledi. Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk ile birlikte teknik heyet ve futbolculara moral ziyaretinde bulunan Vural, ikinci yarıya seri galibiyetlerle başlayacaklarına inandığını belirtti.

FORVET TRANSFERİ HER AN BİTEBİLİR

Transfer ile ilgili bilgi veren Vural, çalışmalarını sürdürdüklerini 2-3 gün içerisinde santrafor transferini netliğe kavuşturacaklarını belirtti. İsim vermekten kaçınarak 3 golcü isimle görüştüklerini kaydeden başarılı yönetici, transfer yapmak için transfer yapmayacaklarını, takıma direkt olarak katkı sağlayacak nokta atışlar yapmak istediklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.