‘’6 puanlık fark önemli değil’’

Spor 09.01.2018 - 18:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

‘’6 puanlık fark önemli değil’’

Maltepespor Teknik Direktörü Ergun Ortakçı, Pazar günü Gebzespor’u deplasmanda yeneceklerini iddia ederek 6 puanlık farkın kendileri için çok önemli olmadığını söyledi.

Maltepespor Teknik Direktörü Ergun Ortakçı, Gebzespor maçı öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu. Gebzespor’un kendisinde özel bir yeri olduğunu belirten Ortakçı, Gebze’de çalıştığı dönemde iyi dostluklar kurduğunu ve saygı duyduğu kişilerin yer aldığını belirtti. Kariyerini Maltepespor’da devam ettirdiğini ve bunun da bir ekmek savaşı olduğunu belirten Ortakçı, spor ilkeleri ve etiği çerçevesinde Maltepespor’u başarıya taşımak adına var gücüyle çalıştığını belirtti. ‘’YA BİZ YA DA GEBZESPOR ŞAMPİYON OLUR’’ Bir dönem üst liglerde oynayan iki önemli camianın mücadelesinin zevkli geçeceğini kaydeden Ortakçı, ‘’Her iki takım da paralel düzeyde gidiyor diyebiliriz. Bence bu grupta yüzde 90 olarak ya Gebzespor ya da Maltepespor şampiyon olur. Diğer takımların ligi zirvede bitirmesine yüzde 10’luk şans veriyorum. Gebzespor ile aramızdaki 6 puanlık fark benim için çok önemli değil. Bu fark sadece bir seriye bakar. Biz Beylerbeyispor’un 5 puan önündeydik. Onlar 5 maçlık seri yakalayarak önümüze geçtiler. 3 puanlık sistemde rahatlıkla kapanacak bir fark’’dedi. ‘’İDDİALIYIZ, KAZANMAK İSTİYORUZ’’ Gebzespor’u Antalya kampında iki kez izleme fırsatı olduğunu kaydeden Ortakçı, Gebzespor’un yüksek ihtimalle 1 değişiklikle sahada olacağını söyledi. Kendilerinin 4 transfer yaptığını ve bu 4 transferi de ilk 11’de oynatmak için aldıklarını kaydeden Ortakçı, farklı bir Maltepespor’un sahada olacağının mesajını verdi. Çalıştığı her takımın başarılı olduğunu söyleyen Ortakçı, ‘’Büyük konuşmayı sevmem ama Gebzespor karşısında iddialıyız. Kazanmak için sahada olacağız. Çünkü bunu başaracak güce ve kaliteye sahip olduğumuzu biliyoruz. Kendi takımıma inanıyorum’’diyerek iddialı açıklamalar yaptı.
Maltepespor Teknik Direktörü Ergun Ortakçı, Pazar günü Gebzespor’u deplasmanda yeneceklerini iddia ederek 6 puanlık farkın kendileri için çok önemli olmadığını söyledi.

Maltepespor Teknik Direktörü Ergun Ortakçı, Gebzespor maçı öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu. Gebzespor’un kendisinde özel bir yeri olduğunu belirten Ortakçı, Gebze’de çalıştığı dönemde iyi dostluklar kurduğunu ve saygı duyduğu kişilerin yer aldığını belirtti. Kariyerini Maltepespor’da devam ettirdiğini ve bunun da bir ekmek savaşı olduğunu belirten Ortakçı, spor ilkeleri ve etiği çerçevesinde Maltepespor’u başarıya taşımak adına var gücüyle çalıştığını belirtti.

‘’YA BİZ YA DA GEBZESPOR ŞAMPİYON OLUR’’

Bir dönem üst liglerde oynayan iki önemli camianın mücadelesinin zevkli geçeceğini kaydeden Ortakçı, ‘’Her iki takım da paralel düzeyde gidiyor diyebiliriz. Bence bu grupta yüzde 90 olarak ya Gebzespor ya da Maltepespor şampiyon olur. Diğer takımların ligi zirvede bitirmesine yüzde 10’luk şans veriyorum. Gebzespor ile aramızdaki 6 puanlık fark benim için çok önemli değil. Bu fark sadece bir seriye bakar. Biz Beylerbeyispor’un 5 puan önündeydik. Onlar 5 maçlık seri yakalayarak önümüze geçtiler. 3 puanlık sistemde rahatlıkla kapanacak bir fark’’dedi.

‘’İDDİALIYIZ, KAZANMAK İSTİYORUZ’’

Gebzespor’u Antalya kampında iki kez izleme fırsatı olduğunu kaydeden Ortakçı, Gebzespor’un yüksek ihtimalle 1 değişiklikle sahada olacağını söyledi. Kendilerinin 4 transfer yaptığını ve bu 4 transferi de ilk 11’de oynatmak için aldıklarını kaydeden Ortakçı, farklı bir Maltepespor’un sahada olacağının mesajını verdi. Çalıştığı her takımın başarılı olduğunu söyleyen Ortakçı, ‘’Büyük konuşmayı sevmem ama Gebzespor karşısında iddialıyız. Kazanmak için sahada olacağız. Çünkü bunu başaracak güce ve kaliteye sahip olduğumuzu biliyoruz. Kendi takımıma inanıyorum’’diyerek iddialı açıklamalar yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.