YİNE REZALET

11.01.2018 - 23:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

YİNE REZALET

İsrail polisinin Kudüs'te Mescid-i Aksa'yı ziyaret eden Osman Hazır isimli bir Türk vatandaşını gözaltına aldığı bildirildi.

Tur rehberi Murat Kundak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 46  yaşındaki Türk vatandaşı Hazır'ın işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i  Aksa'da yatsı namazı sonrasında Türk bayrağıyla fotoğraf çekildiği gerekçesiyle  gözaltına alındığını söyledi. Türk vatandaşı Hazır'ın İsrail polisi tarafından Mescid-i Aksa'nın da  içinde bulunduğu Eski Şehir'in El-Halil (Yafa) kapısındaki David Polis Merkezi'ne  (Kışla) götürüldüğünü aktaran Kundak, Hazır'ın yaklaşık 5 saattir gözaltında  tutulduğunu ifade etti. İsrail polisinden ise konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.   Türkiye'nin Tel Aviv Büyükelçililiği ve Kudüs Başkonsolosluğu da  konuyu takip ediyor.
İsrail polisinin Kudüs'te Mescid-i Aksa'yı ziyaret eden Osman Hazır isimli bir Türk vatandaşını gözaltına aldığı bildirildi.

Tur rehberi Murat Kundak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 46  yaşındaki Türk vatandaşı Hazır'ın işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i  Aksa'da yatsı namazı sonrasında Türk bayrağıyla fotoğraf çekildiği gerekçesiyle  gözaltına alındığını söyledi.

Türk vatandaşı Hazır'ın İsrail polisi tarafından Mescid-i Aksa'nın da  içinde bulunduğu Eski Şehir'in El-Halil (Yafa) kapısındaki David Polis Merkezi'ne  (Kışla) götürüldüğünü aktaran Kundak, Hazır'ın yaklaşık 5 saattir gözaltında  tutulduğunu ifade etti.

İsrail polisinden ise konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

  Türkiye'nin Tel Aviv Büyükelçililiği ve Kudüs Başkonsolosluğu da  konuyu takip ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.