19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’de Çocukların Korunması Konuşuldu

Gebze 15.01.2018 - 12:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze’de Çocukların Korunması Konuşuldu

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler'in başkanlığında Çocuk Koruma Kanunu çerçevesinde İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı.

Gebze Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nde 5395 Sayılı Çocuk Koruma Kanunu İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı Kaymakam Güler nezaretinde yapıldı. Toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Haluk Türkoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Âdem Gider, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Engin Güzel, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şenol Pekgöz, İlçe SHM Müdürü Kadriye Aydemir, Denetimli Serbestlik Müdürü Serkan Güler, İŞKUR Müdürü Ayhan Kutlu, SYDV Müdürü İpek Çulha, Kütüphane Müdürü Tevhide Buğan, İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Aydın katıldı. DAHA İYİ YAŞAM Düzenlenen toplantıda üyelerin temsil ettikleri kurum ve ifa ettikleri görevler hakkında bilgilendirme, Çocuk Koruma Kanunu ve uygulamaları hakkında sunum yapılması ve akabinde koruyucu ve destekleyici tedbirlerin yerine getirilmesinde Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünün yapmış olduğu çalışmaların üyelere aktarılması, uygulamalarda yaşanılan sorunlar ve çözüm önerileri üzerine gündem oluşturuldu. Toplantıda Gebze Kaymakamı Mustafa Güler katılımcılara yönelik yaptığı konuşmada, “Bütün çocuklarımızın daha iyi bir geleceğe hazırlanması için çalışıyoruz. Gebze’deki çocuklarımızın da daha iyi bir Gebze’de yaşam sürebilmesi için toplantılarımızı gerçekleştiriyoruz.”  sözlerine yer verdi.
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler'in başkanlığında Çocuk Koruma Kanunu çerçevesinde İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı.

Gebze Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nde 5395 Sayılı Çocuk Koruma Kanunu İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı Kaymakam Güler nezaretinde yapıldı. Toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Haluk Türkoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Âdem Gider, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Engin Güzel, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şenol Pekgöz, İlçe SHM Müdürü Kadriye Aydemir, Denetimli Serbestlik Müdürü Serkan Güler, İŞKUR Müdürü Ayhan Kutlu, SYDV Müdürü İpek Çulha, Kütüphane Müdürü Tevhide Buğan, İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Aydın katıldı.

DAHA İYİ YAŞAM

Düzenlenen toplantıda üyelerin temsil ettikleri kurum ve ifa ettikleri görevler hakkında bilgilendirme, Çocuk Koruma Kanunu ve uygulamaları hakkında sunum yapılması ve akabinde koruyucu ve destekleyici tedbirlerin yerine getirilmesinde Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünün yapmış olduğu çalışmaların üyelere aktarılması, uygulamalarda yaşanılan sorunlar ve çözüm önerileri üzerine gündem oluşturuldu. Toplantıda Gebze Kaymakamı Mustafa Güler katılımcılara yönelik yaptığı konuşmada, “Bütün çocuklarımızın daha iyi bir geleceğe hazırlanması için çalışıyoruz. Gebze’deki çocuklarımızın da daha iyi bir Gebze’de yaşam sürebilmesi için toplantılarımızı gerçekleştiriyoruz.”  sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.