Bakan Işık Gebze’de projeleri inceledi!

Gebze 16.01.2018 - 10:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bakan Işık Gebze’de projeleri inceledi!

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık Gebze’ye gelerek bir dizi incelemeler ve ziyaretlerde bulundu.

Gebze’de ziyaretlerini gerçekleştiren Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’a; Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Bulgaristan Varna Valisi Stoyan Pasev, Bulgaristan Milletvekili Diplomat Stoyan Şarıev, Gebze Güzeller OSB Başkanı Âdem Ceylan, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Haluk Görgün ve Gebze Güzeller OSB yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. PROJELER İNCELENDİ Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın ilk durağı Gebze Güzeller OSB’de yapılan kahvaltı programı oldu. Kahvaltı programında yurt dışından gelen misafirler ve girişimciler bir araya gelen Fikri Işık, kahvaltı programının ardından Güzeller OSB içinde yapımı devam eden Özel Mesleki ve Teknik Eğitim Lisesi’nin inşaatını inceledi. Bir dizi görüşmeler yaparak gelecek projeleri inceleyen Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ziyaretler ve görüşmeler sonrasında Gebze’den ayrıldı. 
Başbakan Yardımcısı Fikri Işık Gebze’ye gelerek bir dizi incelemeler ve ziyaretlerde bulundu.

Gebze’de ziyaretlerini gerçekleştiren Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’a; Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Bulgaristan Varna Valisi Stoyan Pasev, Bulgaristan Milletvekili Diplomat Stoyan Şarıev, Gebze Güzeller OSB Başkanı Âdem Ceylan, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Haluk Görgün ve Gebze Güzeller OSB yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

PROJELER İNCELENDİ

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın ilk durağı Gebze Güzeller OSB’de yapılan kahvaltı programı oldu. Kahvaltı programında yurt dışından gelen misafirler ve girişimciler bir araya gelen Fikri Işık, kahvaltı programının ardından Güzeller OSB içinde yapımı devam eden Özel Mesleki ve Teknik Eğitim Lisesi’nin inşaatını inceledi. Bir dizi görüşmeler yaparak gelecek projeleri inceleyen Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ziyaretler ve görüşmeler sonrasında Gebze’den ayrıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.