Sultan Orhan’a nazar değdi 3-2

Spor 22.01.2018 - 10:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Sultan Orhan’a nazar değdi 3-2

Süper Amatör Lig B Grubu lideri Sultan Orhanspor,Değirmenderespor’a 3-2 yenilerek üst üste ikinci mağlubiyetini aldı. Turuncu mavili temsilcimiz Çarşamba günü sahasında Kartepe Suadiye’yi konuk edecek.

Geçen hafta sahasında Kartepe Belediyespor karşısında 4-1’lik ağır bir yenilgi alan Sultan Orhanspor, bir şok da Değirmendere’de yaşadı. Turuncu mavili temsilcimiz, Değirmenderespor’a 3-2 mağlup olarak üst üste ikinci yenilgisini aldı. Haftayı puansız kapamasına rağmen zirvedeki yerini koruyan Sultan Orhanspor, Çarşamba günü kendisini 1 puan geriden takip eden Kartepe Suadiye karşısında final gibi bir maça çıkacak. Sultan Orhanspor bu karşılaşmayı kazanması halinde ligin son haftasına çok önemli bir avantajla girmiş olacak. YİNE PENALTI KRİZİ Değirmendere Stadı’nda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan taraf Sultan Orhanspor oldu. Emrullah’ın golüyle 1-0 öne geçen turuncu mavili temsilcimiz, geçen hafta olduğu gibi yine penaltı krizi patlak verdi. Furkan Şahin’in ayağından penaltı atışını gole çeviremeyen Sultan, maçı koparma fırsatını elinin tersiyle itti. Kaçan penaltı adeta maçın da kırılma anı oldu. SON SANİYEDE YIKILDIK Üst üste goller bulan ev sahibi ekip bir anda 2-1 öne geçerken, Sultan Orhanspor kaptan Erhan Taşova ile skoru 2-2’ye getirmesini bildi. Karşılaşmanın son bölümünde maç her iki tarafa da gidip gelirken, Değirmenderespor 90+3’te bulduğu golle sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.
Süper Amatör Lig B Grubu lideri Sultan Orhanspor,Değirmenderespor’a 3-2 yenilerek üst üste ikinci mağlubiyetini aldı. Turuncu mavili temsilcimiz Çarşamba günü sahasında Kartepe Suadiye’yi konuk edecek.

Geçen hafta sahasında Kartepe Belediyespor karşısında 4-1’lik ağır bir yenilgi alan Sultan Orhanspor, bir şok da Değirmendere’de yaşadı. Turuncu mavili temsilcimiz, Değirmenderespor’a 3-2 mağlup olarak üst üste ikinci yenilgisini aldı. Haftayı puansız kapamasına rağmen zirvedeki yerini koruyan Sultan Orhanspor, Çarşamba günü kendisini 1 puan geriden takip eden Kartepe Suadiye karşısında final gibi bir maça çıkacak. Sultan Orhanspor bu karşılaşmayı kazanması halinde ligin son haftasına çok önemli bir avantajla girmiş olacak.

YİNE PENALTI KRİZİ

Değirmendere Stadı’nda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan taraf Sultan Orhanspor oldu. Emrullah’ın golüyle 1-0 öne geçen turuncu mavili temsilcimiz, geçen hafta olduğu gibi yine penaltı krizi patlak verdi. Furkan Şahin’in ayağından penaltı atışını gole çeviremeyen Sultan, maçı koparma fırsatını elinin tersiyle itti. Kaçan penaltı adeta maçın da kırılma anı oldu.

SON SANİYEDE YIKILDIK

Üst üste goller bulan ev sahibi ekip bir anda 2-1 öne geçerken, Sultan Orhanspor kaptan Erhan Taşova ile skoru 2-2’ye getirmesini bildi. Karşılaşmanın son bölümünde maç her iki tarafa da gidip gelirken, Değirmenderespor 90+3’te bulduğu golle sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.