Darıca U-14 Şampiyon

Spor 25.01.2018 - 12:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca U-14 Şampiyon

Şampiyon Darıca Gençlerbirliği

U 14 Bölgesel Liginde temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği rakibi Kocaeli Güneşspor’u final maçında 2-0 yenerek Kocaeli Şampiyonu oldu. Darıca Nenehatun Stadın’da oynanan teknik Direktör Mustafa Sümer’in idaresinde sahaya çıkan sarı yeşilliler rakibi Güneşspor’a karşı üstün oynadıkları maçta 23 ve 52. Dakikalarda Furkan ve İbrahim’in ayağından buldukları gollerle 2-0 yenerek Kocaeli Şampiyonu oldular. Genç futbolcular maç sonunda şampiyonluğu coşkuyla kutladılar. Şampiyon olan darıca Gençlerbirliği U 14 takımı önümüzdeki tarihlerde yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında Kocaeli’yi temsil edecekler. Teknik Direktör Mustafa Sümer, maç sonunda yaptığı açıklamada kendilerine güvenen ve destek olanlara teşekkür etti. Sümer, ligin başından bu yana genç futbolcularına güvendiklerini onlarında bu güveni boşa çıkarmadıklarını ifade ederek amaçlarının yapılacak Türkiye Şampiyonasında Kocaeli’yi en iyi şekilde temsil olduğunun altını çizerek Başta Kulübün Onursal Başkanı ve Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, kulüp yöneticilerine ve altyapı sorumlularına desteklerinden dolayı teşekkür etti.  
Şampiyon Darıca Gençlerbirliği

U 14 Bölgesel Liginde temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği rakibi Kocaeli Güneşspor’u final maçında 2-0 yenerek Kocaeli Şampiyonu oldu. Darıca Nenehatun Stadın’da oynanan teknik Direktör Mustafa Sümer’in idaresinde sahaya çıkan sarı yeşilliler rakibi Güneşspor’a karşı üstün oynadıkları maçta 23 ve 52. Dakikalarda Furkan ve İbrahim’in ayağından buldukları gollerle 2-0 yenerek Kocaeli Şampiyonu oldular. Genç futbolcular maç sonunda şampiyonluğu coşkuyla kutladılar.

Şampiyon olan darıca Gençlerbirliği U 14 takımı önümüzdeki tarihlerde yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında Kocaeli’yi temsil edecekler. Teknik Direktör Mustafa Sümer, maç sonunda yaptığı açıklamada kendilerine güvenen ve destek olanlara teşekkür etti. Sümer, ligin başından bu yana genç futbolcularına güvendiklerini onlarında bu güveni boşa çıkarmadıklarını ifade ederek amaçlarının yapılacak Türkiye Şampiyonasında Kocaeli’yi en iyi şekilde temsil olduğunun altını çizerek Başta Kulübün Onursal Başkanı ve Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, kulüp yöneticilerine ve altyapı sorumlularına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.