10 Ayı Hiç Sektirmedi

Kocaeli 26.01.2018 - 13:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

10 Ayı Hiç Sektirmedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kocaeli'ye gelişi ile ilgili takvimlerde her 10 ayda bir ilimize geldiği görüldü.

Kocaeli’ne gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan salona giremeyen Ak Partililer için ilk önce Yahya Kaptan Pazar Alanı’nda miting verecek, ardından Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan AK Parti İl Gençlik Kolları kongresine katılacak.İlk kez bir Gençlik Kolları kongresine katılacak olan Cumhurbaşkanı için Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda hazırlıklar bitmek üzere.  HER 10 AYDA BİR İLİMİZDE Daha önce 12 Mart 2017 tarihinde Kocaeli'de bir miting programına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan o tarih öncesinde de Mayıs 2016 tarihinde yine ilimizde bulunmuştu. HABERİN VİDEOSU SAYFANIN ALTINDADIR
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kocaeli'ye gelişi ile ilgili takvimlerde her 10 ayda bir ilimize geldiği görüldü.

Kocaeli’ne gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan salona giremeyen Ak Partililer için ilk önce Yahya Kaptan Pazar Alanı’nda miting verecek, ardından Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan AK Parti İl Gençlik Kolları kongresine katılacak.İlk kez bir Gençlik Kolları kongresine katılacak olan Cumhurbaşkanı için Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda hazırlıklar bitmek üzere. 

HER 10 AYDA BİR İLİMİZDE

Daha önce 12 Mart 2017 tarihinde Kocaeli'de bir miting programına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan o tarih öncesinde de Mayıs 2016 tarihinde yine ilimizde bulunmuştu.

HABERİN VİDEOSU SAYFANIN ALTINDADIR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.