‘’Kazanmak için her şeyi yapacağız’’

Spor 26.01.2018 - 14:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

‘’Kazanmak için her şeyi yapacağız’’

BALCIOĞLU BU SABAHKİ İDMANDA ESTİ GÜRLEDİ

Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Uğur Balcıoğlu bu sabah yapılan antrenmanda esti gürledi. Yüksek enerjisiyle dikkat çeken Balcıoğlu, taktiksel çalışmada oyuncularına tatlı sert uyarılar yapmaktan geri kalmazken, atılan güzel gollerin ardından oyuncularını tek tek kutladı. Pazarspor maçı öncesinde yüksek konsantrasyonuyla dikkat çeken Balcıoğlu, oyuncularından 3 puan isterken, takım içindeki iyi enerjinin maça da yansıyacağına inanılıyor. ‘’ÖNLEMİMİZİ ALDIK’’ Kritik maç öncesinde açıklamalarda bulunan Balcıoğlu, kazanmak için her şeyi yapacaklarını söyleyerek oyuncularına güvendiğini söyledi. Maçı değerlendiren Balcıoğlu, ‘’Rakibimiz buraya öncelikli olarak 1 puan için gelecek. Sabırlı oynayarak kontra ataklarla gol bulmaya çalışacaklardır. Biz tüm bu gelişmeler için önlemimizi aldık. Kazanmak için her yolu deneyeceğiz. Amacımız taraftarımıza 3 puan hediye ederek zirveye bir adım daha yaklaşmak’’dedi.
BALCIOĞLU BU SABAHKİ İDMANDA ESTİ GÜRLEDİ

Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Uğur Balcıoğlu bu sabah yapılan antrenmanda esti gürledi. Yüksek enerjisiyle dikkat çeken Balcıoğlu, taktiksel çalışmada oyuncularına tatlı sert uyarılar yapmaktan geri kalmazken, atılan güzel gollerin ardından oyuncularını tek tek kutladı. Pazarspor maçı öncesinde yüksek konsantrasyonuyla dikkat çeken Balcıoğlu, oyuncularından 3 puan isterken, takım içindeki iyi enerjinin maça da yansıyacağına inanılıyor.

‘’ÖNLEMİMİZİ ALDIK’’

Kritik maç öncesinde açıklamalarda bulunan Balcıoğlu, kazanmak için her şeyi yapacaklarını söyleyerek oyuncularına güvendiğini söyledi. Maçı değerlendiren Balcıoğlu, ‘’Rakibimiz buraya öncelikli olarak 1 puan için gelecek. Sabırlı oynayarak kontra ataklarla gol bulmaya çalışacaklardır. Biz tüm bu gelişmeler için önlemimizi aldık. Kazanmak için her yolu deneyeceğiz. Amacımız taraftarımıza 3 puan hediye ederek zirveye bir adım daha yaklaşmak’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.