100 bin umutsuz gence iş imkanı

Ekonomi 02.02.2018 - 09:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

100 bin umutsuz gence iş imkanı

Hükümetin geçen yıl yaşama geçirdiği iş kulüpleri, istihdama ivme kattı, iş bulma umudunu kaybeden binlerce genci evden çıkardı. Gençlere birçok alanda danışmanlık hizmeti veren iş kulüpleri, 100 bin gence fırsat kapısı açtı. İş bulmada ümidi kırılan gençlerin önünü açan iş kulüpleri, bugün itibariyle 80 bine yakın açık işin doldurulmasına da aracılık ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, öncelikli hedef grubun gençler olduğunu belirterek, iş kulüplerini tüm il ve ilçelere yaygınlaştıracaklarını söyledi..

Hükümetin geçen yıl yaşama geçirdiği iş kulüpleri, a ivme kattı, iş bulma umudunu kaybeden binlerce genci evden çıkardı. Gençlere birçok alanda danışmanlık hizmeti veren iş kulüpleri, 100 bin gence fırsat kapısı açtı. İş bulmada ümidi kırılan gençlerin önünü açan iş kulüpleri, bugün itibariyle 80 bine yakın açık işin doldurulmasına da aracılık ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, öncelikli hedef grubun gençler olduğunu belirterek, iş kulüplerini tüm il ve ilçelere yaygınlaştıracaklarını söyledi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.