Darıca Final'de Uzmanlar Geçidi

Darıca 26.02.2018 - 19:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca Final'de Uzmanlar Geçidi

Darıca Final Okulları Veli Sempozyumlarının ikincisini gerçekleştirdi. Sempozyuma kendi dallarında uzmanlaşan en önemli isimler katıldı.

Darıca Final Okulları Konferans Salonun'nda düzenlenen sempozyumda Ailede iletişim konusunda Prof.Dr. Betül Çotukseken, Okuma Kültürü ve Aile konusunda Prof. Dr. Gencay Zavotçu, Sınavlar Neyi Ölçüyor neyi ölçmüyor konusunda Dr. Ali Ali Akdoğan, Tanıştırayım, Evimizdeki Z Jenarasyonu Temsilcisi konusunda Fulya Yalezan Yılmaz, Ailenin rolü konusunda Yazar-Eğitimci Haluk Öztekin, Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir Konusunda? Final Okulları Eğitim Danışmanı Özgür Bolat, Toplum Medya İlişkisinde Aile Yapılanması konusunda Fox TV Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk konuşmalarını gerçekleştirdiler. Bu yıl ikincisi düzenlenen sempozyuma konuşmacı olarak katılan uzmanlara teşekkür eden Darıca Final Okulları Genel Koordinatörü Murat Kaya, "İlçemizin eğitim kalitesinde ve başarı çizgisi içerinde kurumumuz olarak katkı yapmak çok önemliydi. Eğitim organizasyonları ile sadece kendi kurumumuzu değil ilçemizin de tanıtımı, gelişimi ve değişimi adına hedeflerimiz var. Bu hedefler doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Gerek konuşmacı olarak uzamn isimlere gerekse dinleyici olarak okulumuz konferans salonuna gelen herkese teşekkür ederiz."dedi. Haber: Adnan Ayvaz
Darıca Final Okulları Veli Sempozyumlarının ikincisini gerçekleştirdi. Sempozyuma kendi dallarında uzmanlaşan en önemli isimler katıldı.

Darıca Final Okulları Konferans Salonun'nda düzenlenen sempozyumda Ailede iletişim konusunda Prof.Dr. Betül Çotukseken, Okuma Kültürü ve Aile konusunda Prof. Dr. Gencay Zavotçu, Sınavlar Neyi Ölçüyor neyi ölçmüyor konusunda Dr. Ali Ali Akdoğan, Tanıştırayım, Evimizdeki Z Jenarasyonu Temsilcisi konusunda Fulya Yalezan Yılmaz, Ailenin rolü konusunda Yazar-Eğitimci Haluk Öztekin, Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir Konusunda? Final Okulları Eğitim Danışmanı Özgür Bolat, Toplum Medya İlişkisinde Aile Yapılanması konusunda Fox TV Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk konuşmalarını gerçekleştirdiler. Bu yıl ikincisi düzenlenen sempozyuma konuşmacı olarak katılan uzmanlara teşekkür eden Darıca Final Okulları Genel Koordinatörü Murat Kaya, "İlçemizin eğitim kalitesinde ve başarı çizgisi içerinde kurumumuz olarak katkı yapmak çok önemliydi. Eğitim organizasyonları ile sadece kendi kurumumuzu değil ilçemizin de tanıtımı, gelişimi ve değişimi adına hedeflerimiz var. Bu hedefler doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Gerek konuşmacı olarak uzamn isimlere gerekse dinleyici olarak okulumuz konferans salonuna gelen herkese teşekkür ederiz."dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.