Hacıoğlu: İlk Projemiz Gebze Şubesi

Gebze 27.02.2018 - 12:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Hacıoğlu: İlk Projemiz Gebze Şubesi

KOCAELİ EMLAKÇILAR ODASI BAŞKAN ADAYI HACIOĞLU, GEBZE’DE KONUŞTU

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkan adayı Alpay Hacıoğlu, 11 Mart’ta gerçekleşecek olan Olağan Genel Kurulu öncesinde bugün oda üyeleriyle kahvaltıda buluştu. Başkan seçilmesi halinde Gebze şubesini hayata geçireceklerini müjdeleyen Hacıoğlu, hizmeti üyelerinin ayaklarına getireceklerini söyledi.   Holiday Inn Hotel’deki toplantıya katılım yoğun oldu.   Gebze Holiday Inn Hotel’de gerçekleşen toplantıda üyelere seslenen Hacıoğlu, başkan seçilmesi halinde Kocaeli Emlakçılar Odası Gebze’de şubesini hayata geçireceklerini belirterek, ‘’Hizmeti üyelerimizin ayaklarına kadar getireceğiz’’dedi. Kocaeli Emlakçılar ve Esnaf Sanatkarlar Odası’nın 11 Mart’ta gerçekleştireceği kongresinde galip çıkacağına inandığını kaydeden başkan adayı Alpay Hacıoğlu, bu ışığı üyelerinden aldığını söyledi.     Emlak sektörünün önde gelen isimleri kahvaltıya katıldı.   İLK PROJE GEBZE ŞUBESİ Emlak sektörünün kanayan yaralarını tespit ettiklerini ve başkan seçilmesi halinde tüm gayri yasal kriterlere son vereceklerini kaydeden Alpay Hacıoğlu, ‘’Tüm kriter dışı hareketlerin takipçisi olacağız. İlk projemiz olan Gebze şubesiyle üyelerimize yerinde hizmet sağlayacağız. Hedefimiz Kocaeli’deki tüm ilçeleri bir araya getirerek birlik ve beraberlik sağlamak. Güveninizi boşa çıkarmayacağız. 11 Mart’ta mesleğine sahip çıkma adına, dostça, kardeşçe ve Kocaeli’ne yakışır bir kongre olacağına inanıyorum.” dedi.     Başkan adayı Hacıoğlu, tüm masaları tek tek dolaştı.   Bölgemizin başarılı işadamlarından Recep Avcı ve başkan adayı Alpay Hacıoğlu, objetiflerimize böyle poz verdi.       (soldan-sağa) Emlak sektörünün dikkat çeken isimlerinden Fatih Uyar, İsmail Düzgün ve Selçuk Sefertaş da kahvaltı programına katılanlar arasındaydı.  
KOCAELİ EMLAKÇILAR ODASI BAŞKAN ADAYI HACIOĞLU, GEBZE’DE KONUŞTU

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkan adayı Alpay Hacıoğlu, 11 Mart’ta gerçekleşecek olan Olağan Genel Kurulu öncesinde bugün oda üyeleriyle kahvaltıda buluştu. Başkan seçilmesi halinde Gebze şubesini hayata geçireceklerini müjdeleyen Hacıoğlu, hizmeti üyelerinin ayaklarına getireceklerini söyledi.

 

Holiday Inn Hotel’deki toplantıya katılım yoğun oldu.

 

Gebze Holiday Inn Hotel’de gerçekleşen toplantıda üyelere seslenen Hacıoğlu, başkan seçilmesi halinde Kocaeli Emlakçılar Odası Gebze’de şubesini hayata geçireceklerini belirterek, ‘’Hizmeti üyelerimizin ayaklarına kadar getireceğiz’’dedi. Kocaeli Emlakçılar ve Esnaf Sanatkarlar Odası’nın 11 Mart’ta gerçekleştireceği kongresinde galip çıkacağına inandığını kaydeden başkan adayı Alpay Hacıoğlu, bu ışığı üyelerinden aldığını söyledi.

 

 

Emlak sektörünün önde gelen isimleri kahvaltıya katıldı.

 

İLK PROJE GEBZE ŞUBESİ

Emlak sektörünün kanayan yaralarını tespit ettiklerini ve başkan seçilmesi halinde tüm gayri yasal kriterlere son vereceklerini kaydeden Alpay Hacıoğlu, ‘’Tüm kriter dışı hareketlerin takipçisi olacağız. İlk projemiz olan Gebze şubesiyle üyelerimize yerinde hizmet sağlayacağız. Hedefimiz Kocaeli’deki tüm ilçeleri bir araya getirerek birlik ve beraberlik sağlamak. Güveninizi boşa çıkarmayacağız. 11 Mart’ta mesleğine sahip çıkma adına, dostça, kardeşçe ve Kocaeli’ne yakışır bir kongre olacağına inanıyorum.” dedi.

 

 

Başkan adayı Hacıoğlu, tüm masaları tek tek dolaştı.

 

Bölgemizin başarılı işadamlarından Recep Avcı ve başkan adayı Alpay Hacıoğlu, objetiflerimize böyle poz verdi.

 

 

 

(soldan-sağa) Emlak sektörünün dikkat çeken isimlerinden Fatih Uyar, İsmail Düzgün ve Selçuk Sefertaş da kahvaltı programına katılanlar arasındaydı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.