19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan Köşker, “Durmak Bize Yakışmaz!”

Gebze 01.03.2018 - 14:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Başkan Köşker, “Durmak Bize Yakışmaz!”

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinde, “Biz bu kente hizmet için sevdalıyız. Durmak bize yakışmaz.” dedi.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, sabahın erken saatlerinde Gebze esnafı ile buluştu. Esnaf ile bir araya gelen Başkan Köşker, “Her yeni bir güne ziyaretlerimizle başlıyoruz. Biz bu kente hizmet için sevdalıyız. Bu anlamda Durmak bize yakışmaz. İlk günkü söz verdiğimiz gibi, en büyük büyük projemiz sizin mutluluğunuz. Rabbim bütün günlerimizi birbirinden bereketli kılsın inşallah.” diye konuştu. Başkan Köşker’in esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam etmesi Gebze esnafı tarafından takdirle karşılandı. HABER: KÜBRA AKABALI
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinde, “Biz bu kente hizmet için sevdalıyız. Durmak bize yakışmaz.” dedi.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, sabahın erken saatlerinde Gebze esnafı ile buluştu. Esnaf ile bir araya gelen Başkan Köşker, “Her yeni bir güne ziyaretlerimizle başlıyoruz. Biz bu kente hizmet için sevdalıyız. Bu anlamda Durmak bize yakışmaz. İlk günkü söz verdiğimiz gibi, en büyük büyük projemiz sizin mutluluğunuz. Rabbim bütün günlerimizi birbirinden bereketli kılsın inşallah.” diye konuştu. Başkan Köşker’in esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam etmesi Gebze esnafı tarafından takdirle karşılandı.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.