Saltaş'tan Davet Var

Gebze 08.03.2018 - 00:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Saltaş'tan Davet Var

Haftasonu genel kurulunu gerçekleştirecek olan Marmara Girişimciler Derneği'nde Başkan Tuncer Saltaş, "Kongre heyecanımızı paylaşmak üzere dostlarımızı bekliyoruz."dedi

Gebze Merkezli Faaliyet gösteren Marmara Girişimci İşadamları Derneği, Genel Kurula gidiyor. Geçtiğimiz yıl 16 Mart’ta kurulan MAGİAD, İlk Olağan Genel Kurulu’nu 10 Mart Cumartesi günü gerçekleştirecek. Başkan Adayı Erhan Atmaca, ekibiyle birlikte gazetemizi ziyaret ederek, kongreye dair açıklamalarda bulundu. MAGİAD’ın kurulalı bir yıl olmasına rağmen, kısa sürede üye sayısına artırdığına dikkati çekerek, 90’a yakın üyeye ulaştıklarını belirtti. MAGİAD’ın ilke kararı aldığını ve her yıl kongre yapacağını ifade eden Atmaca, sırasıyla herkesin Başkanlık yapacağını ve kimsenin koltuğa yapışamayacağını vurguladı. ATMACA’NIN HEDEFİ BÜYÜK Cumartesi günü Gebze Sivil Toplum Merkezi’nde saat 19.00’da yapılacak kongrede bayrağı devralmaya hazırlanan Başkan Adayı Erhan Atmaca, SİAD’cılık konusunda tecrübelerinin bulunduğunu belirterek, “18 yıldır Gebze’de ki çeşitli SİAD’larda, STK’larda görev alarak her kademelerinde hizmette bulunduk. Ayrıca yöresel Dernekler ve Spor kulüplerinde de yöneticilik yaptım. Gebze Bölgesini iyi tanıyan biriyim. MAGİAD’ı temsilen üyelerimize ve bölgemize yönelik önemli projelerimiz var. Üyelerimiz ağırlıklı olarak orta ölçekli işletmeler olsa da, 10’a yakın sanayici üyemiz de var. MAGİAD kısa sürede büyüyerek bölgenin önemli kuruluşlarından biri oldu. Bu büyümeyi devam ettireceğiz.”dedi.  KURUCU MAGİAD YÖNETİMİ Geçtiğimiz yıl Tuncer Saltaş başkanlığında kurularak faaliyetlerine başlayan MAGİAD’ın Kurucu Yönetim Kurulunda Mustafa Akıncılar, Erhan Atmaca, Şazim Boztaş, Edip Orhanlı, Murat Doğan, Erhan Öztürk, Oktay Göksu, Özcan Karagöz, Toygar Özder yer alıyor. Hafta sonu yapılacak kongrede 21 kişilik yeni yönetimde belirlenecek.  
Haftasonu genel kurulunu gerçekleştirecek olan Marmara Girişimciler Derneği'nde Başkan Tuncer Saltaş, "Kongre heyecanımızı paylaşmak üzere dostlarımızı bekliyoruz."dedi

Gebze Merkezli Faaliyet gösteren Marmara Girişimci İşadamları Derneği, Genel Kurula gidiyor. Geçtiğimiz yıl 16 Mart’ta kurulan MAGİAD, İlk Olağan Genel Kurulu’nu 10 Mart Cumartesi günü gerçekleştirecek. Başkan Adayı Erhan Atmaca, ekibiyle birlikte gazetemizi ziyaret ederek, kongreye dair açıklamalarda bulundu. MAGİAD’ın kurulalı bir yıl olmasına rağmen, kısa sürede üye sayısına artırdığına dikkati çekerek, 90’a yakın üyeye ulaştıklarını belirtti. MAGİAD’ın ilke kararı aldığını ve her yıl kongre yapacağını ifade eden Atmaca, sırasıyla herkesin Başkanlık yapacağını ve kimsenin koltuğa yapışamayacağını vurguladı.

ATMACA’NIN HEDEFİ BÜYÜK

Cumartesi günü Gebze Sivil Toplum Merkezi’nde saat 19.00’da yapılacak kongrede bayrağı devralmaya hazırlanan Başkan Adayı Erhan Atmaca, SİAD’cılık konusunda tecrübelerinin bulunduğunu belirterek, “18 yıldır Gebze’de ki çeşitli SİAD’larda, STK’larda görev alarak her kademelerinde hizmette bulunduk. Ayrıca yöresel Dernekler ve Spor kulüplerinde de yöneticilik yaptım. Gebze Bölgesini iyi tanıyan biriyim. MAGİAD’ı temsilen üyelerimize ve bölgemize yönelik önemli projelerimiz var. Üyelerimiz ağırlıklı olarak orta ölçekli işletmeler olsa da, 10’a yakın sanayici üyemiz de var. MAGİAD kısa sürede büyüyerek bölgenin önemli kuruluşlarından biri oldu. Bu büyümeyi devam ettireceğiz.”dedi. 

KURUCU MAGİAD YÖNETİMİ

Geçtiğimiz yıl Tuncer Saltaş başkanlığında kurularak faaliyetlerine başlayan MAGİAD’ın Kurucu Yönetim Kurulunda Mustafa Akıncılar, Erhan Atmaca, Şazim Boztaş, Edip Orhanlı, Murat Doğan, Erhan Öztürk, Oktay Göksu, Özcan Karagöz, Toygar Özder yer alıyor. Hafta sonu yapılacak kongrede 21 kişilik yeni yönetimde belirlenecek.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.