14 Kilometrelik TIR Kuyruğu

Ekonomi 12.03.2018 - 14:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

14 Kilometrelik TIR Kuyruğu

Kapıkule Sınır Kapısı'nda yurt dışına çıkmak için bekleyen TIR'lar, 14 kilometrelik kuyruk oluşturdu. hracat yüklerini, teslim edecekleri adreslere yetiştirmek için yola çıkan TIR'lar, Kapıkule Sınır Kapısı'nda yoğunluğa neden oldu. Bulgaristan tarafının yoğunluğa cevap verememesi nedeniyle oluşan TIR kuyruğu, 14 kilometreyi buldu. Kapıkule Sınır Kapısı önünde yaklaşık 550 TIR, yurt dışına çıkmak için işlemlerinin tamamlanmasını bekliyor.

Kapıkule Sınır Kapısı'nda yurt dışına çıkmak için bekleyen TIR'lar, 14 kilometrelik kuyruk oluşturdu.

hracat yüklerini, teslim edecekleri adreslere yetiştirmek için yola çıkan TIR'lar, Kapıkule Sınır Kapısı'nda yoğunluğa neden oldu. Bulgaristan tarafının yoğunluğa cevap verememesi nedeniyle oluşan TIR kuyruğu, 14 kilometreyi buldu. Kapıkule Sınır Kapısı önünde yaklaşık 550 TIR, yurt dışına çıkmak için işlemlerinin tamamlanmasını bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.