Suç Makinesi Yakalandı!

Çayırova 13.03.2018 - 10:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Suç Makinesi Yakalandı!

Dolandırıcılık, mala zarar verme, yaralama gibi birçok suç işleyerek cezaevine giren ardından cezaevinden de kaçarak firari durumuna düşen H.Y isimli şahıs Çayırova Asayiş Büro Amirliğine bağlı polis ekiplerince yakalanarak tekrar cezaevine gönderildi. Hakkında bir çok suçtan aranması ve para cezası olan H.Y bu suçlarınn dışında kesinleşmiş 3 yıl hapsi ve 18 Bin TL adli para cezası olduğu da öğrenildi.    Adnan Ayvaz- Çayırova

Dolandırıcılık, mala zarar verme, yaralama gibi birçok suç işleyerek cezaevine giren ardından cezaevinden de kaçarak firari durumuna düşen H.Y isimli şahıs Çayırova Asayiş Büro Amirliğine bağlı polis ekiplerince yakalanarak tekrar cezaevine gönderildi. Hakkında bir çok suçtan aranması ve para cezası olan H.Y bu suçlarınn dışında kesinleşmiş 3 yıl hapsi ve 18 Bin TL adli para cezası olduğu da öğrenildi. 

 

Adnan Ayvaz- Çayırova

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.