Çiler'e destek sel gibi akıyor

Gebze 15.03.2018 - 22:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çiler'e destek sel gibi akıyor

4 Nisan'da yapılması planlanan Gebze Ticaret Odası seçimleri öncesinde, bölgemizdeki organize sanayi bölgesi başkanları, sivil toplum kuruluşları başkanları, siyasiler, iş ve spor adamları Nail Çiler'e destek vermek üzere Çiller'in işyeri GÖR-TAN'a geldiler.

Nail Çiler'e GTO seçimlerinde destek vermek üzere gelenler arasında yer alan Gebze MÜSİAD Şube Başkanı Nihat Yıldırım, "Çiler sadece ticaret odası adına değil bölgemiz adına önemli bir misyonu elinde tutuyor. Onun bölgeye olan hassasiyeti ve katkısını konuşmaya gerek dahi yok. Nail Çiler'in olduğu yerde her daim bir gelişme ve olumlu yönde değişim olmuştur. Bölgemize bu denli katkısı olan Nail Çiler'i destekliyor yanında olduğumuzu söylemek istiyorum."dedi. Bölgemizin önde gelen bir başka sivil toplum kuruluşu olan Gebze Genç Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı (GENÇSİAD) Lokman Kılıç'ta salonda bir konuşma yaparak, "Nail Çiler'in bölgemize olan katkılarının ardından onun yanında olmak dışında bir seçenek içinde olmamız mümkün değildir. Kendisi destekliyoruz."dedi. Nail Çiler'e ait işyerini dolduran yüzlerce Gebze'nin önde gelen isimleri ve odanın meslek komiteleri Nail Çiler'e destek vermek seçim süreci boyunca kendisi ile birlikte olmak adına açıklamalar yaparak gecenin geç saatlerine kadar birlik ve beraberlik mesajları verdi. GTO Başkanı Nail Çiler'de yaptığı kısa konuşmada desteklerinden dolayı işyerine gelen ve birlik mesajları veren tüm dostlarına teşekkür etti. Haber: Adnan Ayvaz    
4 Nisan'da yapılması planlanan Gebze Ticaret Odası seçimleri öncesinde, bölgemizdeki organize sanayi bölgesi başkanları, sivil toplum kuruluşları başkanları, siyasiler, iş ve spor adamları Nail Çiler'e destek vermek üzere Çiller'in işyeri GÖR-TAN'a geldiler.

Nail Çiler'e GTO seçimlerinde destek vermek üzere gelenler arasında yer alan Gebze MÜSİAD Şube Başkanı Nihat Yıldırım, "Çiler sadece ticaret odası adına değil bölgemiz adına önemli bir misyonu elinde tutuyor. Onun bölgeye olan hassasiyeti ve katkısını konuşmaya gerek dahi yok. Nail Çiler'in olduğu yerde her daim bir gelişme ve olumlu yönde değişim olmuştur. Bölgemize bu denli katkısı olan Nail Çiler'i destekliyor yanında olduğumuzu söylemek istiyorum."dedi. Bölgemizin önde gelen bir başka sivil toplum kuruluşu olan Gebze Genç Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı (GENÇSİAD) Lokman Kılıç'ta salonda bir konuşma yaparak, "Nail Çiler'in bölgemize olan katkılarının ardından onun yanında olmak dışında bir seçenek içinde olmamız mümkün değildir. Kendisi destekliyoruz."dedi. Nail Çiler'e ait işyerini dolduran yüzlerce Gebze'nin önde gelen isimleri ve odanın meslek komiteleri Nail Çiler'e destek vermek seçim süreci boyunca kendisi ile birlikte olmak adına açıklamalar yaparak gecenin geç saatlerine kadar birlik ve beraberlik mesajları verdi. GTO Başkanı Nail Çiler'de yaptığı kısa konuşmada desteklerinden dolayı işyerine gelen ve birlik mesajları veren tüm dostlarına teşekkür etti.

Haber: Adnan Ayvaz

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.