Nail Çiler'in neyini seçeceksiniz ki?

Gebze 16.03.2018 - 12:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Nail Çiler'in neyini seçeceksiniz ki?

İki akşamdır 4 Nisan'da seçimleri gerçekleşecek olan Gebze Ticaret odası'nın muhtemelen tek isimle yapılacak seçimlerinde tek isim olarak anılan Nail Çiler'e destek vermek üzere bölgenin her kanadından insan Çiler'in işyerine geliyor.  Nail Çiler denilen adam Muş'tan birinde içi kitap dolu diğerinde kıyafet dolu iki valizle Muş'tan eğitimci kimliğini sürdürmek üzere kalkmış gelmiş. Eğitim hayatının yanısıra ticarete olan yatkınlığı ve evliliği ile önce işyeri yöneticiliği ardından da işyeri ortaklığı ve sahipliğine kadar ilerlemiş. Gebze'nin kendisine sunduklarını da Gebze için sarfetmek üzere de bölgenin en önemli kuruluşu olan Gebze Ticaret Odası'nda yerini almış. Önce İbrahim Başaran ile ardından da kendisinin başkanlığında Gebze Ticaret Odası'nı gelişimi ve vizyonu için çalışmalarını sürdürmüş...   Şimdi diyorsunuz ki herhangi bir ilin veya ilçenin oda başkanından Nail Çiler'in ne farkı var? Hepsi odası için çalışmalar yapıyor hepsi oda vizyonu için emek harcıyor, proje üretiyor.  Belki Gebze'de yaşayıpta çok fazla Gebze'yi yaşamayanlar (Burada Gebze derken 4 ilkçeyi kapsayan bölge olarak düşünmenizi isterim) Nail Çiler'in ve aynı orantıda Gebze Ticaret Odası'nınsadece faaliyet belgesi verilen bir kuruluş olmasının dışında nasıl bir misyon yüklendiğini bilmeyebilir. Nail Çiler doğduğu topraklarla doyduğu topraklar arasında kurulacak köprünün en güzel köprüsüdür. Muş'tan kalkığp gelip Gebze'yi yurt edinmek ve Gebze'ye katkı sunmak adına koları sıvamak belki de Gebze'nin en önemli sorunu ve bunu Çiler en başarılı şekilde gerçekleştirmiştir. Gebzespor'un geçmiş dönemlerde rakip memeleketin Gebze'de oturan vatandaşlarının o takımın tribünlerde yer aldığını hatırlarsak ne dediğimi daha iyi anlayabilirsiniz? Sizce Muşspor ile Gebzespor maç yapsa Nail Çiler hangi tribünde yer alır? sorusuna cevabınızı duyar gibiyim. Nail Çiler demek eğitimde zirvede olmak demektir. Nail Çilerli Gebze demek dünyanın her köşesinde Gebze izlerine en kaliteli ve gösterişli şekilde rastlamak demektir. Hannover'den Fas'a, Endonozya'dan, Fransa'ya, Rusya'dan İngiltere'de Gebze Ticaret odasının ve Gebze'nin vizyonuna rastalamak mümkündür. Nail Çilerli Gebze demek osbleri, stkları, siyasileri barındırırken Gebze'nin nasıl bir güce sahip olduğunu tüm dünyaya göstermek demektir. Nail Çİlerli Gebze bu ülkeyi bölmeye, ele geçirmeye karşı olan odak güçlerine karşı direnç göstermek, mücadele vermek demektir. Nail Çilerli GTO demek bu bölgenin engellisine, ihtiyaç sahibine, depremzedesine, sağlığına, eğitimine ve ekonomisine kaliteli yaşam sunma projeleri demektir. Nail Çiler demek bu bölgenin tarihsel değerlerine, dini değerlerine, milli değerlerine sahip çıkmak korumak kollamak demektir. Nail Çiler demek Gebze'nin il umudunun kurumaması için cansuyu demektir. 4 Nisan'da bu adamı niye seçesiniz ki?

İki akşamdır 4 Nisan'da seçimleri gerçekleşecek olan Gebze Ticaret odası'nın muhtemelen tek isimle yapılacak seçimlerinde tek isim olarak anılan Nail Çiler'e destek vermek üzere bölgenin her kanadından insan Çiler'in işyerine geliyor.
 Nail Çiler denilen adam Muş'tan birinde içi kitap dolu diğerinde kıyafet dolu iki valizle Muş'tan eğitimci kimliğini sürdürmek üzere kalkmış gelmiş. Eğitim hayatının yanısıra ticarete olan yatkınlığı ve evliliği ile önce işyeri yöneticiliği ardından da işyeri ortaklığı ve sahipliğine kadar ilerlemiş. Gebze'nin kendisine sunduklarını da Gebze için sarfetmek üzere de bölgenin en önemli kuruluşu olan Gebze Ticaret Odası'nda yerini almış. Önce İbrahim Başaran ile ardından da kendisinin başkanlığında Gebze Ticaret Odası'nı gelişimi ve vizyonu için çalışmalarını sürdürmüş...
 
Şimdi diyorsunuz ki herhangi bir ilin veya ilçenin oda başkanından Nail Çiler'in ne farkı var? Hepsi odası için çalışmalar yapıyor hepsi oda vizyonu için emek harcıyor, proje üretiyor. 

Belki Gebze'de yaşayıpta çok fazla Gebze'yi yaşamayanlar (Burada Gebze derken 4 ilkçeyi kapsayan bölge olarak düşünmenizi isterim) Nail Çiler'in ve aynı orantıda Gebze Ticaret Odası'nınsadece faaliyet belgesi verilen bir kuruluş olmasının dışında nasıl bir misyon yüklendiğini bilmeyebilir.
Nail Çiler doğduğu topraklarla doyduğu topraklar arasında kurulacak köprünün en güzel köprüsüdür. Muş'tan kalkığp gelip Gebze'yi yurt edinmek ve Gebze'ye katkı sunmak adına koları sıvamak belki de Gebze'nin en önemli sorunu ve bunu Çiler en başarılı şekilde gerçekleştirmiştir. Gebzespor'un geçmiş dönemlerde rakip memeleketin Gebze'de oturan vatandaşlarının o takımın tribünlerde yer aldığını hatırlarsak ne dediğimi daha iyi anlayabilirsiniz? Sizce Muşspor ile Gebzespor maç yapsa Nail Çiler hangi tribünde yer alır? sorusuna cevabınızı duyar gibiyim.

Nail Çiler demek eğitimde zirvede olmak demektir.
Nail Çilerli Gebze demek dünyanın her köşesinde Gebze izlerine en kaliteli ve gösterişli şekilde rastlamak demektir. Hannover'den Fas'a, Endonozya'dan, Fransa'ya, Rusya'dan İngiltere'de Gebze Ticaret odasının ve Gebze'nin vizyonuna rastalamak mümkündür.
Nail Çilerli Gebze demek osbleri, stkları, siyasileri barındırırken Gebze'nin nasıl bir güce sahip olduğunu tüm dünyaya göstermek demektir.
Nail Çİlerli Gebze bu ülkeyi bölmeye, ele geçirmeye karşı olan odak güçlerine karşı direnç göstermek, mücadele vermek demektir.
Nail Çilerli GTO demek bu bölgenin engellisine, ihtiyaç sahibine, depremzedesine, sağlığına, eğitimine ve ekonomisine kaliteli yaşam sunma projeleri demektir.
Nail Çiler demek bu bölgenin tarihsel değerlerine, dini değerlerine, milli değerlerine sahip çıkmak korumak kollamak demektir.
Nail Çiler demek Gebze'nin il umudunun kurumaması için cansuyu demektir.
4 Nisan'da bu adamı niye seçesiniz ki?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.