Samsunlu Gençler Çanakkale Ruhunu Yaşattı

Gebze 19.03.2018 - 12:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Samsunlu Gençler Çanakkale Ruhunu Yaşattı

Gebze Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Gençlik Kolları 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 103. Yıldönümü vesilesi ile bir anma programı düzenledi.

Gebze Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Gebze Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Şakir Töngel, Dernek Gençlik Kolları Başkanı Emre Töngel, Dernek Kadın Kolları Başkanı Zeliha Civelek, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, CHP Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Savaş Gayretli, dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Şehitlere okunan Kur’an-ı Kerim ile başlayan anma töreni dualar ve şiirlerle devam etti.     GÖNÜLLÜ EĞİTİM VERDİLER Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Gebze Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Gençlik Kolları Başkanı Emre Töngel yaptı. Töngel, “Samsunlu öğretmenlerimiz hiçbir ücret talep etmeden gönüllü olarak eğitim verdiler. Gerek zamanlarından gerek ailelerinden vakit ayırıp eğitimin önceliğini benimseyen öğretmenlerimiz eğitimden arta kalan vakitlerinde öğrencilerimizle çalışmalar yaparak bu güzel geceyi organize etmemizde başrol oynadılar.     TARİH BİLİNCİ İLE YETİŞEN GENÇLİK İlkokul 2,3,4.sınıf öğrencilerimize şiirler, türküler ezberleterek onlara bu güzel duyguyu yaşattıkları için Samsunlu öğretmenlerime ve bizleri yalnız bırakmayan hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Amacımız bilinçli, bilgili, tarihini bilen atalarıyla gurur duyan, tarih bilinci ve şuuruyla yetişen gençlik görmek. Eğer bundan bir nebze de olsa emeğimiz geçtiyse ne mutlu bizlere.” dedi. Başkan Töngel’in konuşmasının ardından gönüllü öğretmenlere plaket hediye edildi. Çocukların performansını izleyiciler ayakta alkışladı.           
Gebze Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Gençlik Kolları 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 103. Yıldönümü vesilesi ile bir anma programı düzenledi.

Gebze Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Gebze Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Şakir Töngel, Dernek Gençlik Kolları Başkanı Emre Töngel, Dernek Kadın Kolları Başkanı Zeliha Civelek, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, CHP Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Savaş Gayretli, dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Şehitlere okunan Kur’an-ı Kerim ile başlayan anma töreni dualar ve şiirlerle devam etti.

 

 

GÖNÜLLÜ EĞİTİM VERDİLER

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Gebze Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Gençlik Kolları Başkanı Emre Töngel yaptı. Töngel, “Samsunlu öğretmenlerimiz hiçbir ücret talep etmeden gönüllü olarak eğitim verdiler. Gerek zamanlarından gerek ailelerinden vakit ayırıp eğitimin önceliğini benimseyen öğretmenlerimiz eğitimden arta kalan vakitlerinde öğrencilerimizle çalışmalar yaparak bu güzel geceyi organize etmemizde başrol oynadılar.

 

 

TARİH BİLİNCİ İLE YETİŞEN GENÇLİK

İlkokul 2,3,4.sınıf öğrencilerimize şiirler, türküler ezberleterek onlara bu güzel duyguyu yaşattıkları için Samsunlu öğretmenlerime ve bizleri yalnız bırakmayan hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Amacımız bilinçli, bilgili, tarihini bilen atalarıyla gurur duyan, tarih bilinci ve şuuruyla yetişen gençlik görmek. Eğer bundan bir nebze de olsa emeğimiz geçtiyse ne mutlu bizlere.” dedi. Başkan Töngel’in konuşmasının ardından gönüllü öğretmenlere plaket hediye edildi. Çocukların performansını izleyiciler ayakta alkışladı. 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.