19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kendimizi Yenilediğimiz Bir Gece

Gebze 22.03.2018 - 20:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kendimizi Yenilediğimiz Bir Gece

Gebze Fırtına Trabzonsporlular Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş Regaip Kandili sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Altıntaş mesajında, "Müslümanlar için tövbe etmenin, kendini yenileme ve manevi arınmanın müjdecisi olan Regaib Kandilinde kendimizi sorgulamaya ihtiyacımız daha da artmaktadır. Hayatımıza nice güzellikler katan gecelerden birisi olan Regaip kandili sözlük anlamında da olduğu gibi ihsan ve ikram gecesidir. Regaip Kandili Allah’ın insanlara lütuf ve inayetinin bol bol ihsan edildiği özel bir gecedir. Bütün İslam âlemi için iyi bir fırsat olan bu geceyi çok iyi değerlendirmeliyiz. Bu mübarek gecede Allah’ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın, dualarınız kabul olsun. Bu duygu ve düşüncelerle Gebze Halkı ile yurtiçi ve yurtdışında bulunan hemşerilerim ve tüm İslam aleminin Regaib Kandilini tebrik ediyorum." sözlerine yer verdi.
Gebze Fırtına Trabzonsporlular Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş Regaip Kandili sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Altıntaş mesajında, "Müslümanlar için tövbe etmenin, kendini yenileme ve manevi arınmanın müjdecisi olan Regaib Kandilinde kendimizi sorgulamaya ihtiyacımız daha da artmaktadır. Hayatımıza nice güzellikler katan gecelerden birisi olan Regaip kandili sözlük anlamında da olduğu gibi ihsan ve ikram gecesidir.

Regaip Kandili Allah’ın insanlara lütuf ve inayetinin bol bol ihsan edildiği özel bir gecedir. Bütün İslam âlemi için iyi bir fırsat olan bu geceyi çok iyi değerlendirmeliyiz. Bu mübarek gecede Allah’ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın, dualarınız kabul olsun.

Bu duygu ve düşüncelerle Gebze Halkı ile yurtiçi ve yurtdışında bulunan hemşerilerim ve tüm İslam aleminin Regaib Kandilini tebrik ediyorum." sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.